Milan Mulderij de snelste op dikke banden.

Decatlon Dikke banden Race voor de jeugd. 

De wielenmiddag begon met de Decatlon Dikke banden Race voor kinderen in de leeftijd tussen de  7 en 14 jaar oud.  In 3 categorieën fietste de kleintjes om het hardst tegen elkaar. Het ging er fanatiek aan toe op de Koelaan. Een aantal van deze jonge renners zullen we over een aantal jaren tegenkomen tijdens een volgende editie van de Wielerronde van Zeist. Bekijk en bestel hieronder alle foto’s van de 62ste Wielerronde van Zeist.

In categorie 3 in de leeftijd van 12 tot 13 jaar Milan Mulderij uit Zeist er met de winst van door. In de andere 2 klasse gingen de prijzen naar kinderen buiten Zeist. De winnaars in de drie categorieën van de Decatlon  Dikke Banden Race mogen deelnemen aan de landelijke finaledag. De landelijke finale wordt dit jaar op zondag 17 september in Breda.

Decathlon Dikke Banden Race verreden tijdens de 62ste Ronde van Zeist

Decathlon Dikke Banden Race verreden tijdens de 62ste Ronde van Zeist

Decathlon Dikke Banden Race verreden tijdens de 62ste Ronde van Zeist

Decathlon Dikke Banden Race verreden tijdens de 62ste Ronde van Zeist

Decathlon Dikke Banden Race verreden tijdens de 62ste Ronde van Zeist

Decathlon Dikke Banden Race verreden tijdens de 62ste Ronde van Zeist

Winnaars van de Decathlon Dikke Banden Race: Categorie 1 Luca Hardeveld (Ede), Lois Haalboom (Bilthoven), Rein Hitman (Utrecht) Categorie 2 Brend de Groot (Gorinchem), Casper Mulderij (Zeist), Kees Hitman (Utrecht) Categorie 3 Milan Mulderij (Zeist), Matz de Groot (Gorinchem), Marten de Jong (Zeist)

Decathlon Dikke Banden Race verreden tijdens de 62ste Ronde van Zeist

Alle winnaars van de Dikke Banden Races

Categorie 1 7/8/9 jaar

  1. Luca Hardeveld (Ede)
  2. Lois Haalboom (Bilthoven)
  3. Rein Hitman (Utrecht)

Categorie 2 10/11 jaar

  1. Brend de Groot (Gorinchem)
  2. Casper Mulderij (Zeist)
  3. Kees Hitman (Utrecht)

Categorie 3 12-13 jaar

  1. Milan Mulderij (Zeist)
  2. Matz de Groot (Gorinchem)
  3. Marten de Jong (Zeist)

Bekijk en bestel hieronder alle foto’s van de 62ste Wielerronde van Zeist.

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: