Search
Close this search box.

Milan Mulderij de snelste op dikke banden.

Decatlon Dikke banden Race voor de jeugd. 

De wielenmiddag begon met de Decatlon Dikke banden Race voor kinderen in de leeftijd tussen de  7 en 14 jaar oud.  In 3 categorieën fietste de kleintjes om het hardst tegen elkaar. Het ging er fanatiek aan toe op de Koelaan. Een aantal van deze jonge renners zullen we over een aantal jaren tegenkomen tijdens een volgende editie van de Wielerronde van Zeist. Bekijk en bestel hieronder alle foto’s van de 62ste Wielerronde van Zeist.

In categorie 3 in de leeftijd van 12 tot 13 jaar Milan Mulderij uit Zeist er met de winst van door. In de andere 2 klasse gingen de prijzen naar kinderen buiten Zeist. De winnaars in de drie categorieën van de Decatlon  Dikke Banden Race mogen deelnemen aan de landelijke finaledag. De landelijke finale wordt dit jaar op zondag 17 september in Breda.
Decathlon Dikke Banden Race verreden tijdens de 62ste Ronde van Zeist
Decathlon Dikke Banden Race verreden tijdens de 62ste Ronde van Zeist
Decathlon Dikke Banden Race verreden tijdens de 62ste Ronde van Zeist
Decathlon Dikke Banden Race verreden tijdens de 62ste Ronde van Zeist
Decathlon Dikke Banden Race verreden tijdens de 62ste Ronde van Zeist
Decathlon Dikke Banden Race verreden tijdens de 62ste Ronde van Zeist
Winnaars van de Decathlon Dikke Banden Race: Categorie 1 Luca Hardeveld (Ede), Lois Haalboom (Bilthoven), Rein Hitman (Utrecht) Categorie 2 Brend de Groot (Gorinchem), Casper Mulderij (Zeist), Kees Hitman (Utrecht) Categorie 3 Milan Mulderij (Zeist), Matz de Groot (Gorinchem), Marten de Jong (Zeist)
Decathlon Dikke Banden Race verreden tijdens de 62ste Ronde van Zeist

Alle winnaars van de Dikke Banden Races

Categorie 1 7/8/9 jaar

  1. Luca Hardeveld (Ede)
  2. Lois Haalboom (Bilthoven)
  3. Rein Hitman (Utrecht)

Categorie 2 10/11 jaar

  1. Brend de Groot (Gorinchem)
  2. Casper Mulderij (Zeist)
  3. Kees Hitman (Utrecht)

Categorie 3 12-13 jaar

  1. Milan Mulderij (Zeist)
  2. Matz de Groot (Gorinchem)
  3. Marten de Jong (Zeist)

Bekijk en bestel hieronder alle foto’s van de 62ste Wielerronde van Zeist.

[oypo type=”map” id=”4A56B88936BD40E9″ nonav=”1″ pref=”1″ trans=”1″]

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More