Foodtruck Proeverij Walkartpark Zeist op woensdag 20 september.

Sinds juni staan er op woensdagmiddag foodtrucks in Walkartpark in Zeist. Op woensdag 20 september organiseren de uitbaters van de verschillende foodtrucks gezamenlijk een proeverij. Wethouder Sander Jansen van Economie komt de proeverij openen. Natuurlijk vergeet hij niet om een aantal ambtenaren meet te nemen uit het gemeentehuis.

Proef en kies

Net als Sander Jansen en de ambtenaren kan je kennis maken met het diverse aanbod van de rollende keukens.Uit het diverse aanbod kies jij je persoonlijke favoriet zoals de overheerlijke pannenkoek van Bram, de speltdeeg pizza van Passionate Italia of gewoon een broodje haring van Patrick Meester in de Vis. Aan lange tafels kan vervolgens je gerecht opeten. Je kan je gerecht ook mee naar huis nemen.

Wie doen er mee

De volgende foodtrucks zijn onder andere van de partij; Bram’s Pannenkoeken, De Carpaccio Keet de Goetsack, De Kofffietafel, Passionate Italia  en Patrick Smit ‘Meester in de Vis’  Er zijn diverse activiteiten voor kinderen. Een DJ maakt er echt een feestje op de woensdag middag van.

Gezellig plekje om te eten in het park.

Gezellig plekje om te eten in het park.

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: