Search
Close this search box.

Foodtruck Proeverij Walkartpark Zeist op woensdag 20 september.

Sinds juni staan er op woensdagmiddag foodtrucks in Walkartpark in Zeist. Op woensdag 20 september organiseren de uitbaters van de verschillende foodtrucks gezamenlijk een proeverij. Wethouder Sander Jansen van Economie komt de proeverij openen. Natuurlijk vergeet hij niet om een aantal ambtenaren meet te nemen uit het gemeentehuis.

Proef en kies

Net als Sander Jansen en de ambtenaren kan je kennis maken met het diverse aanbod van de rollende keukens.Uit het diverse aanbod kies jij je persoonlijke favoriet zoals de overheerlijke pannenkoek van Bram, de speltdeeg pizza van Passionate Italia of gewoon een broodje haring van Patrick Meester in de Vis. Aan lange tafels kan vervolgens je gerecht opeten. Je kan je gerecht ook mee naar huis nemen.

Wie doen er mee

De volgende foodtrucks zijn onder andere van de partij; Bram’s Pannenkoeken, De Carpaccio Keet de Goetsack, De Kofffietafel, Passionate Italia  en Patrick Smit ‘Meester in de Vis’  Er zijn diverse activiteiten voor kinderen. Een DJ maakt er echt een feestje op de woensdag middag van.

Gezellig plekje om te eten in het park.
Gezellig plekje om te eten in het park.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More