Search
Close this search box.

Op Blikkenburg viel Open Monumentendag niet helemaal in het water.

Op Buitenplaats Blikkenburg viel Open Monumentendag niet helemaal in het water. Vele boeren, burgers en buitenlui trokken er in Zeist op uit langs de verschillende open monumenten  Op het landgoed was het goed toeven voor de hiervoor genoemde bevolkingsgroepen. .

Op het terrein voor de buitenplaats stond een nostalgische Boerenkermis met Draaimolen, Rollospel, Rups, Kop van Jut, Ballengooien, gratis suikerspinnen en nog meer voor de kleintjes. Voor de andere bezoekers waren er optredens van de Eemlanddansers. Gratis koffie, thee en om helemaal in de sfeer te blijven een advocaatje droegen bij aan de feestvreugde..

Door in klederdracht gidsen werden er rondleidingen geven over het  Landgoed Blikkenburg!!

Boerenkermis op Buitenplaatsblikkenburg tijdens Open Monumentendag 2017
Boerenkermis op Buitenplaatsblikkenburg tijdens Open Monumentendag 2017
Boerenkermis op Buitenplaatsblikkenburg tijdens Open Monumentendag 2017
Boerenkermis op Buitenplaatsblikkenburg tijdens Open Monumentendag 2017
Boerenkermis op Buitenplaatsblikkenburg tijdens Open Monumentendag 2017
Boerenkermis op Buitenplaatsblikkenburg tijdens Open Monumentendag 2017
Boerenkermis op Buitenplaatsblikkenburg tijdens Open Monumentendag 2017
Boerenkermis op Buitenplaatsblikkenburg tijdens Open Monumentendag 2017

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More