Search
Close this search box.

Op Blikkenburg viel Open Monumentendag niet helemaal in het water.

Op Buitenplaats Blikkenburg viel Open Monumentendag niet helemaal in het water. Vele boeren, burgers en buitenlui trokken er in Zeist op uit langs de verschillende open monumenten  Op het landgoed was het goed toeven voor de hiervoor genoemde bevolkingsgroepen. .

Op het terrein voor de buitenplaats stond een nostalgische Boerenkermis met Draaimolen, Rollospel, Rups, Kop van Jut, Ballengooien, gratis suikerspinnen en nog meer voor de kleintjes. Voor de andere bezoekers waren er optredens van de Eemlanddansers. Gratis koffie, thee en om helemaal in de sfeer te blijven een advocaatje droegen bij aan de feestvreugde..

Door in klederdracht gidsen werden er rondleidingen geven over het  Landgoed Blikkenburg!!

Boerenkermis op Buitenplaatsblikkenburg tijdens Open Monumentendag 2017
Boerenkermis op Buitenplaatsblikkenburg tijdens Open Monumentendag 2017
Boerenkermis op Buitenplaatsblikkenburg tijdens Open Monumentendag 2017
Boerenkermis op Buitenplaatsblikkenburg tijdens Open Monumentendag 2017
Boerenkermis op Buitenplaatsblikkenburg tijdens Open Monumentendag 2017
Boerenkermis op Buitenplaatsblikkenburg tijdens Open Monumentendag 2017
Boerenkermis op Buitenplaatsblikkenburg tijdens Open Monumentendag 2017
Boerenkermis op Buitenplaatsblikkenburg tijdens Open Monumentendag 2017

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More