Search
Close this search box.

Zeist op de rode loper zet beste beentje voor.

Zeist op de Rode loper zet beste beentje voor op de Slotlaan. Tijdens de verbouwing van de Slotlaan gaat de nieuwste traditie van Zeist gewoon door. De centrum ondernemers laten zich aan het publiek zien

Tijdens het 4de weekend van september liepen een groot aantal centrum ondernemers volgens de nog jonge traditie over de rode loper op de Slotlaan. Twee maal per jaar leggen de centrum ondernemers de langste catwalk van Nederland aan. Een uitgebreide terugblik op dit echt Zeisters Evenement. (Bekijk en Bestel alle foto’s van de rode loper onder aan dit bericht)

Voor de herfst editie was Marijke Helwegen van stal gehaald om alle ondernemers bij het langs de slotlaan opgestelde publiek te introduceren en van commentaar te voorzien. Zelf koos zij ervoor om haar lijfelijke verbouwingen te vergelijken met de vernieuwing van het centrum. Zelf liet zij het aan het aanwezige publiek over om te bepalen welke beter geslaagd is.

Marijke introduceert alle ondernemers bij het publiek
Het team van Sunnycamp op de rode loper
De mooiste modellen op de rode loper
Koele kerels, die koel blijven ook als het warm wordt
Marijke maakt zeer korte diepte interviews
Sommige ondernemers hadden een goodie bag voor het publiek meegenomen.
Strumpf
De Bruna richte zich alvast op de kinderboeken
Dit keer maakte de Rode loper een omweg langs Kramer en van Doorn
Iedereen kreeg zijn plekje toegewezen in de line-up
Muah Salon van de Meester klerkstraat is een van de nieuwkomers in centrum
cadeautje
Hipster
Er is voor iedereen wat te bekijken
Miss MOQ voor de 2de keer
Charm ladies
Duc Dames ook van de Slotlaan

bekijk en bestel alle foto’s hieronder:

[oypo type=”map” id=”05B0326956095AD0″]

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More