Zeist op de rode loper zet beste beentje voor.

Tijdens het 4de weekend van september liepen een groot aantal centrum ondernemers volgens de nog jonge traditie over de rode loper op de Slotlaan. Twee maal per jaar leggen de centrum ondernemers de langste catwalk van Nederland aan. Een uitgebreide terugblik op dit echt Zeisters Evenement. (Bekijk en Bestel alle foto’s van de rode loper onder aan dit bericht)

Voor de herfst editie was Marijke Helwegen van stal gehaald om alle ondernemers bij het langs de slotlaan opgestelde publiek te introduceren en van commentaar te voorzien. Zelf koos zij ervoor om haar lijfelijke verbouwingen te vergelijken met de vernieuwing van het centrum. Zelf liet zij het aan het aanwezige publiek over om te bepalen welke beter geslaagd is.

Marijke introduceert alle ondernemers bij het publiek

Het team van Sunnycamp op de rode loper

De mooiste modellen op de rode loper

Koele kerels, die koel blijven ook als het warm wordt

Marijke maakt zeer korte diepte interviews

Sommige ondernemers hadden een goodie bag voor het publiek meegenomen.

Strumpf

De Bruna richte zich alvast op de kinderboeken

Dit keer maakte de Rode loper een omweg langs Kramer en van Doorn

Iedereen kreeg zijn plekje toegewezen in de line-up

Muah Salon van de Meester klerkstraat is een van de nieuwkomers in centrum

cadeautje

Hipster

Er is voor iedereen wat te bekijken

Miss MOQ voor de 2de keer

Charm ladies

Duc Dames ook van de Slotlaan

bekijk en bestel alle foto’s hieronder:

 

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.