Kunstroute Zeist: Dit weekend ateliers in Den Dolder open.

Tijdens de openingsborrel in de gehoorzaal op het terrein van de voormalige Willem Arntsz Hoeve in Den Dolder, feliciteerde Wethouder Marcel Fluitman de kunstenaars uit Zeist en Den Dolder met de samenwerking in de Kunstroute Zeist. Hij nam hierbij het boekje 5 jaar kunstroute Den Dolder in ontvangst.

Het boekje 5 jaar Kunstroute Den Dolder wordt aandachtig bestudeerd

Aankomend weekend is de kunstroute in en rond Den Dolder! Zaterdag en zondag tussen 12.00-17.00 doen de deelnemende kunstenaars hun ateliers open. In de gehoorzaal op het terrein van de voormalige Willem Arntsz Hoeve is tevens een overzichtstentoonstelling te zien. Op de website KunstrouteZeist.nl  kun je alle deelnemende kunstenaars bekijken.

Op 7 en 8 oktober is het de beurt aan de kunstenaars in Zeist om hun ateliers open te stellen voor het publiek.

Wethouder Marcel Fluitman spreekt de kunstenaars toe

Uitleg bij eigen werkt

Pindakaas, Nee! 34.000 klei kiezels van Irma Pauw in de gehoorzaal.

intrigerend

Musicale omlijsting

Voor Jou Uitgezocht