Search
Close this search box.

Kunstroute Zeist: Dit weekend ateliers in Den Dolder open.

Tijdens de openingsborrel in de gehoorzaal op het terrein van de voormalige Willem Arntsz Hoeve in Den Dolder, feliciteerde Wethouder Marcel Fluitman de kunstenaars uit Zeist en Den Dolder met de samenwerking in de Kunstroute Zeist. Hij nam hierbij het boekje 5 jaar kunstroute Den Dolder in ontvangst.

Het boekje 5 jaar Kunstroute Den Dolder wordt aandachtig bestudeerd

Aankomend weekend is de kunstroute in en rond Den Dolder! Zaterdag en zondag tussen 12.00-17.00 doen de deelnemende kunstenaars hun ateliers open. In de gehoorzaal op het terrein van de voormalige Willem Arntsz Hoeve is tevens een overzichtstentoonstelling te zien. Op de website KunstrouteZeist.nl  kun je alle deelnemende kunstenaars bekijken.

Op 7 en 8 oktober is het de beurt aan de kunstenaars in Zeist om hun ateliers open te stellen voor het publiek.

Wethouder Marcel Fluitman spreekt de kunstenaars toe
Uitleg bij eigen werkt
Pindakaas, Nee! 34.000 klei kiezels van Irma Pauw in de gehoorzaal.
intrigerend
Musicale omlijsting

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More