Search
Close this search box.

Laatste kans om het Atelier van Gea Hosper bezoeken in de oude slagerij achter de Kosmos

De komende 2 weekende zijn de laatste mogelijkheid om het atelier van Gea Hosper te bezoeken. Het werk van Gea is te zien en te koop in het Atelier en de Expositieruimte. Het  Atelier achter de Kosmos zit op een zeer bijzondere plek  in de oude slagerij van de Evangelische broedergemeente aan de Lageweg.

Voor Gea Hosper is het maken van grote werken in keramiek aan de zware kant geworden. Door nu te stoppen wil zij ruimte creëren om ‘de lucht te klaren en nieuwe wegen in te slaan’. Maar ieder afscheid is moeilijk en ik doe het dan ook met heel veel pijn in mijn hart. Aldus Gea. Graag zou ze haar werken aan liefhebbers verkopen. U bent van harte welkom in haar atelier!

Gea Hosper in haar atelier achter de Kosmos

De eigenaar van het pand, De Evangelische Broeder gemeente, wil de oude slagerij in de toekomst een woonbestemming gaan geven. De slagerij wordt daarbij gesplitst in meerdere appartementen. De oude Slagerij is een momument en moet nodig gerenoveerd worden.

Kijken Kijken en Kopen bij:

Atelier Achter de Kosmos 
Lageweg 1
3703 GJ Zeist

Geopend op

7/8/ en 13/14 Oktober
van 13:30 tot 17:30

 

Gea Hosper in haar atelier achter de Kosmos
Gea Hosper in haar atelier achter de Kosmos

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More