Laatste kans om het Atelier van Gea Hosper bezoeken in de oude slagerij achter de Kosmos

De komende 2 weekende zijn de laatste mogelijkheid om het atelier van Gea Hosper te bezoeken. Het werk van Gea is te zien en te koop in het Atelier en de Expositieruimte. Het  Atelier achter de Kosmos zit op een zeer bijzondere plek  in de oude slagerij van de Evangelische broedergemeente aan de Lageweg.

Voor Gea Hosper is het maken van grote werken in keramiek aan de zware kant geworden. Door nu te stoppen wil zij ruimte creëren om ‘de lucht te klaren en nieuwe wegen in te slaan’. Maar ieder afscheid is moeilijk en ik doe het dan ook met heel veel pijn in mijn hart. Aldus Gea. Graag zou ze haar werken aan liefhebbers verkopen. U bent van harte welkom in haar atelier!

Gea Hosper in haar atelier achter de Kosmos

De eigenaar van het pand, De Evangelische Broeder gemeente, wil de oude slagerij in de toekomst een woonbestemming gaan geven. De slagerij wordt daarbij gesplitst in meerdere appartementen. De oude Slagerij is een momument en moet nodig gerenoveerd worden.

Kijken Kijken en Kopen bij:

Atelier Achter de Kosmos 
Lageweg 1
3703 GJ Zeist

Geopend op

7/8/ en 13/14 Oktober
van 13:30 tot 17:30

 

Gea Hosper in haar atelier achter de Kosmos

Gea Hosper in haar atelier achter de Kosmos

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.