Search
Close this search box.

Maatschappelijke handel op de Meet & Match bij het CCZ.

Maatschappelijke handel op de Meet & Match bij het CCZ in Zeist. Zeister Beursvloer 2.0 valt goed bij deelnemers. Betrokken ondernemers en maatschappelijke organisaties uit Zeist elkaar ontmoeten en met gesloten beurs inspirerende en betrokken verbindingen met elkaar maakten. 

Bezoekers van de Meet & Match op donderdag 16 november waren met elkaar eens; de leerlingen deden het voortreffelijk. Het enthousiasme spatte er van af tijdens de Meet & Match bij het CCZ. Meet & Match; het event voor zinvol zakendoen! 10 jaar lang was de Zeister Beursvloer hét event waar betrokken ondernemers en maatschappelijke organisaties uit Zeist elkaar ontmoeten en met gesloten beurs inspirerende en betrokken verbindingen met elkaar maakten.

De aula van de school was omgetoverd tot maatschappelijke marktplaats, waar in betrokkenheid behandel werd. De middag werd gestart door de afroep van een korte kennismaking met een onbekende naast wie de bezoeker stond. Men begon direct al heel druk met kennismaken en aftasten wat men voor elkaar kan betekenen.

Meet & Match 2017 aka de Zeister Maatschappelijke Beursvloer van Samen voor Zeist in het CCZ
Meet & Match 2017 aka de Zeister Maatschappelijke Beursvloer van Samen voor Zeist in het CCZ
Meet & Match 2017 aka de Zeister Maatschappelijke Beursvloer van Samen voor Zeist in het CCZ
Meet & Match 2017 aka de Zeister Maatschappelijke Beursvloer van Samen voor Zeist in het CCZ
Meet & Match 2017 aka de Zeister Maatschappelijke Beursvloer van Samen voor Zeist in het CCZ

Er zijn veel verbindingen gemaakt op het gebied van stage- en werkervaringsplekken. Hier blijkt grote behoefte aan. Maar ook helpende handjes werden verruild tegen een middagje vergaderen op locatie in ’t groen bij Accolade Zorggroep. Wegwijs café Zeist, een initiatief gestart op 1 september dit jaar in Zeist werd verblijd met afgeschreven ICT materialen door Polar Real en MacXL.

Naast de gesloten matches gaven veel bezoekers aan waardevolle gesprekken te hebben gevoerd en gingen met visitekaartjes naar huis. De Meet & Match lijkt garant te staan voor een ontmoetingsmoment tussen diverse lagen, diverse organisaties én flinke kruisbestuivingen.

Helaas zijn niet alle matches ingevuld. Verschillende organisaties in Zeist zijn op zoek naar bestuurders voor hun organisatie. Weet jij iemand?

Verschillende maatschappelijke organisaties in Zeist zijn opzoek naar bestuurders. Weet jij iemand?

Tijdens de Meet & Match werden ongeveer 50 matches gesloten.

De Meet & Match (Zeister Maatschappelijke beursvloer) wordt georganiseerd door Samen voor Zeist.

Samen voor Zeist is het netwerk voor Maatschappelijk Betrokken ondernemers en organisaties. Een maatschappelijke teambuildingsactiviteit of op een andere manier een steentje bijdragen aan de samenleving? Het netwerk van Samen voor Zeist bestaat uit organisaties en ondernemers in Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist die van betekenis willen zijn voor hun regio.

Samen voor Zeist stelt zich ten doel om ondernemers en organisaties inspireren en faciliteren voor de invulling van één werkdag betrokkenheid.

21 leerlingen van het CCZ hebben zich enthousiast ingezet tijdens de Meet & Match van Samen voor Zeist
21 leerlingen van het CCZ hebben zich enthousiast ingezet tijdens de Meet & Match van Samen voor Zeist
21 leerlingen van het CCZ hebben zich enthousiast ingezet tijdens de Meet & Match van Samen voor Zeist
21 leerlingen van het CCZ hebben zich enthousiast ingezet tijdens de Meet & Match van Samen voor Zeist

CCZ, Samen voor Zeist, MVO, Zeist, Beursvloer, Maatschappelijk @SamenvZeist, Meet&Match

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More