Search
Close this search box.

Praat mee over nieuwe bestemming V&D-pand

Het eerste mediadebat van het Lokaal Mediacentrum Zeist  op 6 december gaat over ‘de toekomst van het V&D pand’.

Zeist – Welke nieuwe bestemming kan het leegstaande ‘V&D-pand’ aan de 1e Hogeweg krijgen? Woensdagavond 6 december is een gratis debatavond in de bibliotheek. Iedereen is van harte welkom om mee te denken en praten over een goede invulling van het pand dat nu bijna 2 jaar leeg staat.

Discussieleider Job Boot zal onder anderen wethouder Marcel Fluitman, oud-centrummanager Annemiek Verstappen en Hans Pott, (voorzitter van VVE, namens de omwonenden) naar hun ideeën vragen. Inbreng van het publiek is nadrukkelijk gewenst. Voor het verfrissen van het geheugen worden historische opnamen van het pand getoond.

Wanneer  en Waar:

  • Woensdag 6 december van 20.00 – 21.00 uur;
  • Inloop vanaf 19.30 uur.
  • Na afloop napraten met drankje tot 21.30 uur.
  • Bibliotheek Idea Zeist
    De Klinker
    Markt 1
    3701 JZ ZEIST

Het Lokaal Mediacentrum Zeist (LMZ) is een initiatief van de bij Zeist betrokken media. AD Utrecht Oost, RTV Utrecht, Nieuwsbode, SlotstadRTV, Zeistermagazine, Schitterend Zeist, Wij zijn Zeist en ZeistinBeeld.nl.

Het eerste mediadebat van het LMC wordt op 6 december gehouden en gaat over ‘de toekomst van het V&D pand’. Het mediacentrum wordt gefaciliteerd door IdeaCultuur.nl

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More