Praat mee over nieuwe bestemming V&D-pand

Het eerste mediadebat van het Lokaal Mediacentrum Zeist  op 6 december gaat over ‘de toekomst van het V&D pand’.

Zeist – Welke nieuwe bestemming kan het leegstaande ‘V&D-pand’ aan de 1e Hogeweg krijgen? Woensdagavond 6 december is een gratis debatavond in de bibliotheek. Iedereen is van harte welkom om mee te denken en praten over een goede invulling van het pand dat nu bijna 2 jaar leeg staat.

Discussieleider Job Boot zal onder anderen wethouder Marcel Fluitman, oud-centrummanager Annemiek Verstappen en Hans Pott, (voorzitter van VVE, namens de omwonenden) naar hun ideeën vragen. Inbreng van het publiek is nadrukkelijk gewenst. Voor het verfrissen van het geheugen worden historische opnamen van het pand getoond.

Wanneer  en Waar:

  • Woensdag 6 december van 20.00 – 21.00 uur;
  • Inloop vanaf 19.30 uur.
  • Na afloop napraten met drankje tot 21.30 uur.
  • Bibliotheek Idea Zeist
    De Klinker
    Markt 1
    3701 JZ ZEIST

Het Lokaal Mediacentrum Zeist (LMZ) is een initiatief van de bij Zeist betrokken media. AD Utrecht Oost, RTV Utrecht, Nieuwsbode, SlotstadRTV, Zeistermagazine, Schitterend Zeist, Wij zijn Zeist en ZeistinBeeld.nl.

Het eerste mediadebat van het LMC wordt op 6 december gehouden en gaat over ‘de toekomst van het V&D pand’. Het mediacentrum wordt gefaciliteerd door IdeaCultuur.nl

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: