Search
Close this search box.

Kerstmarkt op het Emmaplein.

Zaterdagavond tijdens de verlichte truck parade door het centrum van Zeist is de kerstmarkt op het Emmaplein geopend voor de laatste kerstinkopen. Net als de kerstmarkt zijn de winkels in het centrum van Zeist geopend.

Kerstmarkt

4 Dagen lang zal het centrale deel van Winter Wonderland Zeist bol staan van de kraampjes met allerlei leuke kerst spulletjes! U kunt heerlijk rustig uw kerstinkopen doen en daarbij een rondje schaatsen over de prachtige ijsbaan van Winter Wonderland Zeist..

Kan Kerst nog mooier beginnen dan met een warme chocolademelk of glaasje gluhwien? En dat alles van de veiligste kerstmarkt van Nederland. De Kerstmarkt is nog geopend tot kerstavond.

3 dagen gezellige kerstmarkt op het Emmaplein. De ondernemers hebben er zin in en maken zich geen zorgen over de veiligheid
Zandzakken blokkeren voor de veiligjheid de toegang tot de kerstmarkt op het Emmaplein — Een langskomende buurtbewoner merkte fijntjes op. We hebben in het centrum van die prachtige plantenbakken zelfs met kerstboompjes gekregen. Daarmee had de toegang tot de kerstmarkt er veel gezelliger uit gezien. Dit schiet een beetje door volgens de Zeistenaar.
Winterwonderland Zeist vol met activiteiten zoals een Kerstmarkt en het Ameezingspectakel
Winterwonderland Zeist vol met activiteiten zoals een Kerstmarkt en het Ameezingspectakel
Winterwonderland Zeist vol met activiteiten zoals een Kerstmarkt en het Ameezingspectakel
Winterwonderland Zeist vol met activiteiten zoals een Kerstmarkt en het Ameezingspectakel
Winterwonderland Zeist vol met activiteiten zoals een Kerstmarkt en het Ameezingspectakel
Winterwonderland Zeist vol met activiteiten zoals een Kerstmarkt en het Ameezingspectakel
Winterwonderland Zeist vol met activiteiten zoals een Kerstmarkt en het Ameezingspectakel
Winterwonderland Zeist vol met activiteiten zoals een Kerstmarkt en het Ameezingspectakel

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More