Search
Close this search box.

AMEEZING – Video ‘Let it Snow’

AMEEZING! Kerstliedjes meezingen uit volle borst in Winter wonderland Zeist.

De jongste zangstemmetjes van Zeist zongen vrijdag avond uit volle borst alle bekende kerstnummers. Het kinderkoor van de Muziekschool Zeist-De Bilt onder leiding van Annet van de Hesseweg zong tijdens een bijna uur durend optreden in Winterwonderland Zeist de kerststerren uit de hemel. Het was in een woord Ameezing aldus Jop Nieuwenhuizen.

Niet alleen de trotse ouders stonden te genieten van kerstnummers. Regelmatig werd er door de aanwezigen uit volle borst meegezongen met onder andere ‘I’m dreaming of a white christmas’, Oh dennenboom, Jingle Bells en natuurlijk ‘let it snow’.

Ondertussen kon er genoten worden van een gluhwien, warme chocolade of andere versnapering . De pannenkoeken van Bram en de beste braadworsten vonden makkelijk hun weg naar de hongerige kelen. Het was een bijzonder schouwspel een zaal vol door hocus pocus gesponsorde kerstmutsen luidkeels aan de zang in het IJspaleis van WinterWonderland.

Winterwonderland Zeist vol met activiteiten zoals een Kerstmarkt en het Ameezingspectakel
Winterwonderland Zeist vol met activiteiten zoals een Kerstmarkt en het Ameezingspectakel
Winterwonderland Zeist vol met activiteiten zoals een Kerstmarkt en het Ameezingspectakel
Winterwonderland Zeist vol met activiteiten zoals een Kerstmarkt en het Ameezingspectakel
Winterwonderland Zeist vol met activiteiten zoals een Kerstmarkt en het Ameezingspectakel
Winterwonderland Zeist vol met activiteiten zoals een Kerstmarkt en het Ameezingspectakel
Winterwonderland Zeist vol met activiteiten zoals een Kerstmarkt en het Ameezingspectakel
Winterwonderland Zeist vol met activiteiten zoals een Kerstmarkt en het Ameezingspectakel

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More