AMEEZING – Video ‘Let it Snow’

De jongste zangstemmetjes van Zeist zongen vrijdag avond uit volle borst alle bekende kerstnummers. Het kinderkoor van de Muziekschool Zeist-De Bilt onder leiding van Annet van de Hesseweg zong tijdens een bijna uur durend optreden in Winterwonderland Zeist de kerststerren uit de hemel. Het was in een woord Ameezing aldus Jop Nieuwenhuizen.

Niet alleen de trotse ouders stonden te genieten van kerstnummers. Regelmatig werd er door de aanwezigen uit volle borst meegezongen met onder andere ‘I’m dreaming of a white christmas’, Oh dennenboom, Jingle Bells en natuurlijk ‘let it snow’.

Ondertussen kon er genoten worden van een gluhwien, warme chocolade of andere versnapering . De pannenkoeken van Bram en de beste braadworsten vonden makkelijk hun weg naar de hongerige kelen. Het was een bijzonder schouwspel een zaal vol door hocus pocus gesponsorde kerstmutsen luidkeels aan de zang in het IJspaleis van WinterWonderland.

Winterwonderland Zeist vol met activiteiten zoals een Kerstmarkt en het Ameezingspectakel

Winterwonderland Zeist vol met activiteiten zoals een Kerstmarkt en het Ameezingspectakel

Winterwonderland Zeist vol met activiteiten zoals een Kerstmarkt en het Ameezingspectakel

Winterwonderland Zeist vol met activiteiten zoals een Kerstmarkt en het Ameezingspectakel

Winterwonderland Zeist vol met activiteiten zoals een Kerstmarkt en het Ameezingspectakel

Winterwonderland Zeist vol met activiteiten zoals een Kerstmarkt en het Ameezingspectakel

Winterwonderland Zeist vol met activiteiten zoals een Kerstmarkt en het Ameezingspectakel

Winterwonderland Zeist vol met activiteiten zoals een Kerstmarkt en het Ameezingspectakel

Voor Jou Uitgezocht