AMEEZING – Video ‘Let it Snow’

De jongste zangstemmetjes van Zeist zongen vrijdag avond uit volle borst alle bekende kerstnummers. Het kinderkoor van de Muziekschool Zeist-De Bilt onder leiding van Annet van de Hesseweg zong tijdens een bijna uur durend optreden in Winterwonderland Zeist de kerststerren uit de hemel. Het was in een woord Ameezing aldus Jop Nieuwenhuizen.

Niet alleen de trotse ouders stonden te genieten van kerstnummers. Regelmatig werd er door de aanwezigen uit volle borst meegezongen met onder andere ‘I’m dreaming of a white christmas’, Oh dennenboom, Jingle Bells en natuurlijk ‘let it snow’.

Ondertussen kon er genoten worden van een gluhwien, warme chocolade of andere versnapering . De pannenkoeken van Bram en de beste braadworsten vonden makkelijk hun weg naar de hongerige kelen. Het was een bijzonder schouwspel een zaal vol door hocus pocus gesponsorde kerstmutsen luidkeels aan de zang in het IJspaleis van WinterWonderland.

Winterwonderland Zeist vol met activiteiten zoals een Kerstmarkt en het Ameezingspectakel

Winterwonderland Zeist vol met activiteiten zoals een Kerstmarkt en het Ameezingspectakel

Winterwonderland Zeist vol met activiteiten zoals een Kerstmarkt en het Ameezingspectakel

Winterwonderland Zeist vol met activiteiten zoals een Kerstmarkt en het Ameezingspectakel

Winterwonderland Zeist vol met activiteiten zoals een Kerstmarkt en het Ameezingspectakel

Winterwonderland Zeist vol met activiteiten zoals een Kerstmarkt en het Ameezingspectakel

Winterwonderland Zeist vol met activiteiten zoals een Kerstmarkt en het Ameezingspectakel

Winterwonderland Zeist vol met activiteiten zoals een Kerstmarkt en het Ameezingspectakel

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.