Search
Close this search box.

‘Dreaming of a white Christmas’

‘Dreaming of a white Christmas’ Witte Kerstvideo uit Zeist. Het lijken lang vervlogen tijden, al was het pas 2 weken geleden.

Een witte kerst zit er voor 2017 niet in. Daarom dus maar even terugkijken naar Zeist in de sneeuw van twee weken voor de kerst. De sfeerbeelden zijn door ZeistinBeeld.nl gemaakt de video is bewerkt door Fons Pennings van “Wij Zijn Zeist”.

 

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More