Search
Close this search box.

Verlichte Trucks Parade denderde door Zeist (SlideShow)

Verlichte Trucks Parade denderde door Zeist. #CentrumZeistvernieuwt aangelicht door truckers spektakel.

Zeist vierde  het lichtjes feest wel op een hele bijzondere manier dit jaar. De straten van het vernieuwde centrum werden opgelicht door parade van verlichte trucks! Drie en dertig enthousiaste truckers hebben hun truck voor de Kerst helemaal vol gehangen met lampjes. Ze trokken veel bekijks.

De trucks reden een route door het centrum van Zeist. Bij Winter Wonderland op het Emmaplein stonden de mensen 10 rijen dik te kijken naar de met lampjes uitgeruste voertuigen. Via de 1ste Hogeweg werd de Slotlaan aangedaan. De Kerstman bracht een bijzondere kerstgroet aan  De Heren van Zeist.

Hierna maakte de stoet vol verlichte trucks een rondgang door de verschillende wijken van Zeist. Zij passeerden ook de  VRU Kazerne. De heren van de Brandweer ontvingen de trucks met loeiende sirenes. Daarna werden de wijken Vollenhove en Brugakker aangedaan. Overal waren bewoners hun huizen uitgekomen om te kijken naar de toeterende vrachtwagens.

Aan het einde van de parade werd het centrum nog een keer aangedaan. ZeistinBeeld.nl sprak een enthousiaste wethouder en buurtbewoner. “Het kan dus wel in Zeist om een prachtig evenement waarvoor mensen op de been komen.”

 

Zeist loopt uit voor verlichte Truck Parade. Duizende menen kwamen hun huis uit om de met lampjes uitgedoste vrachtwagens te bekijken.
Zeist loopt uit voor verlichte Truck Parade. Duizende menen kwamen hun huis uit om de met lampjes uitgedoste vrachtwagens te bekijken.
Zeist loopt uit voor verlichte Truck Parade. Duizende menen kwamen hun huis uit om de met lampjes uitgedoste vrachtwagens te bekijken.
Zeist loopt uit voor verlichte Truck Parade. Duizende menen kwamen hun huis uit om de met lampjes uitgedoste vrachtwagens te bekijken.
Zeist loopt uit voor verlichte Truck Parade. Duizende menen kwamen hun huis uit om de met lampjes uitgedoste vrachtwagens te bekijken.

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More