Verlichte Trucks Parade denderde door Zeist (SlideShow)

Zeist vierde  het lichtjes feest wel op een hele bijzondere manier dit jaar. De straten van het vernieuwde centrum werden opgelicht door parade van verlichte trucks! Drie en dertig enthousiaste truckers hebben hun truck voor de Kerst helemaal vol gehangen met lampjes. Ze trokken veel bekijks.

De trucks reden een route door het centrum van Zeist. Bij Winter Wonderland op het Emmaplein stonden de mensen 10 rijen dik te kijken naar de met lampjes uitgeruste voertuigen. Via de 1ste Hogeweg werd de Slotlaan aangedaan. De Kerstman bracht een bijzondere kerstgroet aan  De Heren van Zeist.

Hierna maakte de stoet vol verlichte trucks een rondgang door de verschillende wijken van Zeist. Zij passeerden ook de  VRU Kazerne. De heren van de Brandweer ontvingen de trucks met loeiende sirenes. Daarna werden de wijken Vollenhove en Brugakker aangedaan. Overal waren bewoners hun huizen uitgekomen om te kijken naar de toeterende vrachtwagens.

Aan het einde van de parade werd het centrum nog een keer aangedaan. ZeistinBeeld.nl sprak een enthousiaste wethouder en buurtbewoner. “Het kan dus wel in Zeist om een prachtig evenement waarvoor mensen op de been komen.”

 

Zeist loopt uit voor verlichte Truck Parade. Duizende menen kwamen hun huis uit om de met lampjes uitgedoste vrachtwagens te bekijken.

Zeist loopt uit voor verlichte Truck Parade. Duizende menen kwamen hun huis uit om de met lampjes uitgedoste vrachtwagens te bekijken.

Zeist loopt uit voor verlichte Truck Parade. Duizende menen kwamen hun huis uit om de met lampjes uitgedoste vrachtwagens te bekijken.

Zeist loopt uit voor verlichte Truck Parade. Duizende menen kwamen hun huis uit om de met lampjes uitgedoste vrachtwagens te bekijken.

Zeist loopt uit voor verlichte Truck Parade. Duizende menen kwamen hun huis uit om de met lampjes uitgedoste vrachtwagens te bekijken.

 

 

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.