WIBI ON ICE! (Video)

Vrijdag 29 December presenteerde Winter Wonderland Zeist Wibi On Ice! De spanning werd voor de bezoekers van het concert lekker op gebouwd. Om 20:00 betrad de piano virtuoos het podium op de ijsvloer.

Wibi Soerjadi speelden een aantal fraaie piano klassiekers. Zijn spel werd begeleid door een kleine show van kunstschaatsster Manouk Gijsman, vijfvoudig Nederlands Kampioen Kunstrijden De uitbaatster van het Barista Café liet enkele mooie pirouetten en andere ijsdans figuren zien.

Voor Wibi was het bijna een thuiswedstrijd. In augustus van dit jaar verliet hij Zeist, waar hij lang woonde op landgoed Wulperhorst, voor een andere plek in Nederland.

Wibi on Ice in winterwonderland in Zeist. Met warme handjes

Wibi on Ice in winterwonderland in Zeist. Met ijsdans demonstratie van Manouk Gijsman.

Wibi on Ice in winterwonderland in Zeist. Met ijsdans demonstratie van Manouk Gijsman. Manoek Gijsman is 5 x Nederlands Kampioen Kunstrijden geweest van 2007 t/m 2011. Inmiddels is zij eigenaresse van het Barista Cafe op het Emmaplein naast WinterWonderland in Zeist.

Wibi on Ice in winterwonderland in Zeist.

Het publiek waardeerde de show met een daverend applaus aan het einde van het optreden. Hierna verraste Wibi ons met een fantastische Queen medley. Dit concert werd aangeboden door Cultuur Zeist, de Gemeente Zeist in  samenwerking met  Winter Wonderland.

 

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.