Search
Close this search box.

WIBI ON ICE! (Video)

WIBI ON ICE! Winter Wonderland Zeist presenteerde Iceshow met Wibi in samenwerking met cultuur Zeist en de gemeente Zeist.

Vrijdag 29 December presenteerde Winter Wonderland Zeist Wibi On Ice! De spanning werd voor de bezoekers van het concert lekker op gebouwd. Om 20:00 betrad de piano virtuoos het podium op de ijsvloer.

Wibi Soerjadi speelden een aantal fraaie piano klassiekers. Zijn spel werd begeleid door een kleine show van kunstschaatsster Manouk Gijsman, vijfvoudig Nederlands Kampioen Kunstrijden De uitbaatster van het Barista Café liet enkele mooie pirouetten en andere ijsdans figuren zien.

Voor Wibi was het bijna een thuiswedstrijd. In augustus van dit jaar verliet hij Zeist, waar hij lang woonde op landgoed Wulperhorst, voor een andere plek in Nederland.

Wibi on Ice in winterwonderland in Zeist. Met warme handjes
Wibi on Ice in winterwonderland in Zeist. Met ijsdans demonstratie van Manouk Gijsman.
Wibi on Ice in winterwonderland in Zeist. Met ijsdans demonstratie van Manouk Gijsman. Manoek Gijsman is 5 x Nederlands Kampioen Kunstrijden geweest van 2007 t/m 2011. Inmiddels is zij eigenaresse van het Barista Cafe op het Emmaplein naast WinterWonderland in Zeist.
Wibi on Ice in winterwonderland in Zeist.

Het publiek waardeerde de show met een daverend applaus aan het einde van het optreden. Hierna verraste Wibi ons met een fantastische Queen medley. Dit concert werd aangeboden door Cultuur Zeist, de Gemeente Zeist in  samenwerking met  Winter Wonderland.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More