Search
Close this search box.

Stormschade in Zeist: Eik op het Rond verwoest terras Cafe de Posterij

Stormschade aan het Rond. De eik voor het oude postkantoor heeft deze storm niet kunnen weerstaan in Zeist. De boom is omgewaaid. De boom is boven op het terras van Grand Café de Posterij beland. Het postkantoor is niet beschadigd.

De Posterij is het  Grand Café in het voormalig postkantoor op het Rond in Zeist. Je kan er terecht voor  een kopje koffie, lunch, diner en een borrel. De Posterij is dagelijks geopend van 10:00 tot 23:00. Gelukkig stond er niemand een sigaretje te roken.

Eik op het terras van de Posterij gevallen.
Posterij kan op zoek naar nieuw terras meubilair

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More