Search
Close this search box.

Stormschade in Zeist: Eik op het Rond verwoest terras Cafe de Posterij

Stormschade aan het Rond. De eik voor het oude postkantoor heeft deze storm niet kunnen weerstaan in Zeist. De boom is omgewaaid. De boom is boven op het terras van Grand Café de Posterij beland. Het postkantoor is niet beschadigd.

De Posterij is het  Grand Café in het voormalig postkantoor op het Rond in Zeist. Je kan er terecht voor  een kopje koffie, lunch, diner en een borrel. De Posterij is dagelijks geopend van 10:00 tot 23:00. Gelukkig stond er niemand een sigaretje te roken.

Eik op het terras van de Posterij gevallen.
Posterij kan op zoek naar nieuw terras meubilair

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More