Overdekte schaatsbaan op sportpark Blikkenburg feestelijk geopend

Vrijdagmiddag 19 januari opende  Wethouder van Sportzaken Sander Jansen feestelijk de schaatsbaan op het sportpark Blikkenburg. Eerder die dag schaatste de wethouder met kinderen van de AZC school de Vrije Vogel. Dit deed hij samen met mannencollectief van Yahtzeist. Een groep van ongeveer 90 mannen die eens in de zes weken een activiteit organiseert.  Het hele verhaal over het schaatsuitje van dertien vluchtelingen kinderen uit uit Eritrea, Syrië, Afghanistan, Turkmenistan. Landen waar geen ijs om op te schaatsen bestaat,  is te lezen op de Zeist pagina van AD.NL

Vanaf zaterdag 20 januari kan er op sportpark Blikkenburg weer geschaatst worden. De overdekte schaatsbaan van maar liefst 300m2 echt ijs blijft staan tot 4 maart.

Kinderen van AZC-school De Vrije Vogel op Kamp van Zeist schaatsen op de schaatsbaan bij Blik&Burgers.

Kinderen van AZC-school De Vrije Vogel op Kamp van Zeist schaatsen op de schaatsbaan bij Blik&Burgers.

Openingstijden Schaatsbaan Blik&Burgers;
Maandag t/m donderdag: 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag t/m zondag:           10.00 – 21.00 uur
In de voorjaarsvakantie:    10.00 – 21.00 uur

Prijzen;
Entree schaatsbaan:          3,50 euro
Entree + huur schaatsen   5,00 euro

Meer informatie, activiteiten en acties op;
F www.facebook.com/speeltuinblikkenburg/
E speeltuin@blikenburgers.nl

De schaatsbaan is exclusief af te huren voor groepen of feestjes, ook ’s avonds en buiten openingstijden! Natuurlijk kan je dan gebruik maken van het restaurant.

Schaatsbaan van Blik en Burgers op Blikenburg

De schaatsbaan is een samenwerking tussen Sportief Zeist, Gemeente Zeist, SIVZ en speeltuin Blik&Burgers. Zie ook het Schaats- en ijsreglement

Blik & Burgers
Filosofenlaantje 9
3703 DZ Zeist

Schaatsbaan van Blik en Burgers op Blikenburg

BlikenBurgers, Schaatsbaan, Blikkenburg, Zeist, Filosofenlaantje, Sander Jansen, Sport,

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: