Search
Close this search box.

Droomsfeer op het landgoed Heidestein

e vijver bij het theehuis op heidestein is bevroren dit leverde een droom sfeer op in de bossen bij Zeist

Verscholen in de bossen bij Zeist ligt het droomgebied van het  landgoed Heidestein en landgoed Bornia. Langs de gemarkeerde paden is het lekker wegdromen in een vrieskoude wereld van het afwisselende bos met karakteristieke dennen en overblijfselen van de historische landgoederen.

Als je de paden afloopt kom je op  de uitgestrekte heidevelden van het Utrechts landschap.

De ven bij het theehuis op heidestein is bevroren dit leverde een droom sfeer op in het bos
De ven bij het theehuis op heidestein is bevroren dit leverde een droom sfeer op in het bos
De ven bij het theehuis op heidestein is bevroren dit leverde een droom sfeer op in het bos
De ven bij het theehuis op heidestein is bevroren dit leverde een droom sfeer op in het bos

Theehuis

Over niet al te lange tijd zal het theehuis gelegen aan deze ven zijn omgetoverd tot een vakantiewoning. Stichting Het Utrechts Landschap heeft voor de renovatie van het theehuis een bedrag van 55.000 euro gekregen van de provincie Utrecht.

Deze vakantie woning zal een van de meest bijzondere plekken zijn om in de toekomst uit je droom te ontwaken.

De vijver bij het theehuis op heidestein is bevroren dit leverde een droom sfeer op in het bos

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More