Droomsfeer op het landgoed Heidestein

Verscholen in de bossen bij Zeist ligt het droomgebied van het  landgoed Heidestein en landgoed Bornia. Langs de gemarkeerde paden is het lekker wegdromen in een vrieskoude wereld van het afwisselende bos met karakteristieke dennen en overblijfselen van de historische landgoederen.

Als je de paden afloopt kom je op  de uitgestrekte heidevelden van het Utrechts landschap.

De ven bij het theehuis op heidestein is bevroren dit leverde een droom sfeer op in het bos

De ven bij het theehuis op heidestein is bevroren dit leverde een droom sfeer op in het bos

De ven bij het theehuis op heidestein is bevroren dit leverde een droom sfeer op in het bos

De ven bij het theehuis op heidestein is bevroren dit leverde een droom sfeer op in het bos

Theehuis

Over niet al te lange tijd zal het theehuis gelegen aan deze ven zijn omgetoverd tot een vakantiewoning. Stichting Het Utrechts Landschap heeft voor de renovatie van het theehuis een bedrag van 55.000 euro gekregen van de provincie Utrecht.

Deze vakantie woning zal een van de meest bijzondere plekken zijn om in de toekomst uit je droom te ontwaken.

De vijver bij het theehuis op heidestein is bevroren dit leverde een droom sfeer op in het bos

 

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.