“I feel pretty…” Jong talent doet podium ervaring op in Figi

Op Zondag 11 februari organiseerde de werkgroep JongTalent van Cultuur Zeist wederom een concert voor jonge  getalenteerde musici en kleinkunstenaars. Hiermee wil zij deze jonge talenten de mogelijkheid geven om zich te presenteren en podiumervaring op te doen.

Leerlingen van  Studio 32 uit Utrecht maakte er een mooie zangshow van met diverse klassieke zangstukken van onder andere Gershwin. Vervolgens speelde Wendell Wongsodimedjo een aantal werken op de vleugel.

Hotel Theater Figi en CultuurZeist verzorgen per jaar 5 optredens van JongTalent. Diverse soorten podiumkunsten passeren de revue, zoals alle vormen van muziek: klassiek, pop, jazz, rock & roll, blues, luisterliedjes en ook voordrachtskunst, zoals dichters, cabaretiers en ander talent.

Jong talent doet podium ervaring op in gemeentelijk theater Figi georganiseerd door cultuur Zeist

Jong talent doet podium ervaring op in gemeentelijk theater Figi georganiseerd door cultuur Zeist

Jong talent doet podium ervaring op in gemeentelijk theater Figi georganiseerd door cultuur Zeist

Jong talent doet podium ervaring op in gemeentelijk theater Figi georganiseerd door cultuur Zeist

Jong talent doet podium ervaring op in gemeentelijk theater Figi georganiseerd door cultuur Zeist

Jong talent doet podium ervaring op in gemeentelijk theater Figi georganiseerd door cultuur Zeist

 

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: