Search
Close this search box.

“I feel pretty…” Jong talent doet podium ervaring op in Figi

Op Zondag 11 februari organiseerde de werkgroep JongTalent van Cultuur Zeist wederom een concert voor jonge  getalenteerde musici en kleinkunstenaars. Hiermee wil zij deze jonge talenten de mogelijkheid geven om zich te presenteren en podiumervaring op te doen.

Leerlingen van  Studio 32 uit Utrecht maakte er een mooie zangshow van met diverse klassieke zangstukken van onder andere Gershwin. Vervolgens speelde Wendell Wongsodimedjo een aantal werken op de vleugel.

Hotel Theater Figi en CultuurZeist verzorgen per jaar 5 optredens van JongTalent. Diverse soorten podiumkunsten passeren de revue, zoals alle vormen van muziek: klassiek, pop, jazz, rock & roll, blues, luisterliedjes en ook voordrachtskunst, zoals dichters, cabaretiers en ander talent.

Jong talent doet podium ervaring op in gemeentelijk theater Figi georganiseerd door cultuur Zeist
Jong talent doet podium ervaring op in gemeentelijk theater Figi georganiseerd door cultuur Zeist
Jong talent doet podium ervaring op in gemeentelijk theater Figi georganiseerd door cultuur Zeist
Jong talent doet podium ervaring op in gemeentelijk theater Figi georganiseerd door cultuur Zeist
Jong talent doet podium ervaring op in gemeentelijk theater Figi georganiseerd door cultuur Zeist
Jong talent doet podium ervaring op in gemeentelijk theater Figi georganiseerd door cultuur Zeist

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More