Search
Close this search box.

Vanaf dinsdag 10:00 schaatsen op IJsbaan Blikkenburg (Video)

Als de dooi niet plotseling invalt kan er om dinsdag 10:00 geschaatst worden op Blikkenburg.

Vrijwilligers van de Stichting IJsbaan Blikkenburg zijn maandagavond begonnen met het onder sproeien van de skate en skeelerbaan Blikkenburg aan het filosofenlaantje. ’s Avonds werd vier maal een waterlaag aangebracht op het asfalt van het skeeler parcours.

Later vannacht daalt de temperatuur in Zeist tot min 7 graden. Vanaf 5 uur gaan de vrijwilligers door met het aanbrengen van extra ijslagen door de baan te besproeien. Vanaf 10:00 gaat de ijsbaan open en kan geschaatst worden op de ijsbaan Blikkenburg.

Enkele inwoners van Zeist konden niet wachten. Zij kwamen nu al kijken of het ijs glad is.

Ook de traditionele Koek en Zopie zal morgen vanaf 10 uur geopend zijn voor koffie en warme chocolade melk.

Vrijwilligers van de Stichting IJsbaan Blikkenburg zijn drukbezig met het ondersproeien van de skeelerbaan zodat er vanaf dinsdag ochtend 10:00 geschaatst kan worden.
Ijs checken op Blikkenburg

Om te mogen schaatsen op de ijsbaan wordt toegang geheven. De opbrengsten van de toegang en de koek en Zopie zijn voor Zeisterse goeden doelen.

Toegangsprijzen:
Kinderen tot 13 jaar € 1,-
13 jaar en ouder overdag € 2,-
13 jaar en ouder s’avonds € 3,-

Knipkaart tot 13 jaar 5X € 4,-
Knipkaart 13 jaar en ouder 5X € 10,-

Vrijwilligers van de Stichting IJsbaan Blikkenburg zijn drukbezig met het ondersproeien van de skeelerbaan zodat er vanaf dinsdag ochtend 10:00 geschaatst kan worden.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More