Vanaf dinsdag 10:00 schaatsen op IJsbaan Blikkenburg (Video)

Als de dooi niet plotseling invalt kan er om dinsdag 10:00 geschaatst worden op Blikkenburg.

Vrijwilligers van de Stichting IJsbaan Blikkenburg zijn maandagavond begonnen met het onder sproeien van de skate en skeelerbaan Blikkenburg aan het filosofenlaantje. ‘s Avonds werd vier maal een waterlaag aangebracht op het asfalt van het skeeler parcours.

Later vannacht daalt de temperatuur in Zeist tot min 7 graden. Vanaf 5 uur gaan de vrijwilligers door met het aanbrengen van extra ijslagen door de baan te besproeien. Vanaf 10:00 gaat de ijsbaan open en kan geschaatst worden op de ijsbaan Blikkenburg.

Enkele inwoners van Zeist konden niet wachten. Zij kwamen nu al kijken of het ijs glad is.

Ook de traditionele Koek en Zopie zal morgen vanaf 10 uur geopend zijn voor koffie en warme chocolade melk.

Vrijwilligers van de Stichting IJsbaan Blikkenburg zijn drukbezig met het ondersproeien van de skeelerbaan zodat er vanaf dinsdag ochtend 10:00 geschaatst kan worden.

Ijs checken op Blikkenburg

Om te mogen schaatsen op de ijsbaan wordt toegang geheven. De opbrengsten van de toegang en de koek en Zopie zijn voor Zeisterse goeden doelen.

Toegangsprijzen:
Kinderen tot 13 jaar € 1,-
13 jaar en ouder overdag € 2,-
13 jaar en ouder s’avonds € 3,-

Knipkaart tot 13 jaar 5X € 4,-
Knipkaart 13 jaar en ouder 5X € 10,-

Vrijwilligers van de Stichting IJsbaan Blikkenburg zijn drukbezig met het ondersproeien van de skeelerbaan zodat er vanaf dinsdag ochtend 10:00 geschaatst kan worden.

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.