Search
Close this search box.

Vanaf dinsdag 10:00 schaatsen op IJsbaan Blikkenburg (Video)

Als de dooi niet plotseling invalt kan er om dinsdag 10:00 geschaatst worden op Blikkenburg.

Vrijwilligers van de Stichting IJsbaan Blikkenburg zijn maandagavond begonnen met het onder sproeien van de skate en skeelerbaan Blikkenburg aan het filosofenlaantje. ’s Avonds werd vier maal een waterlaag aangebracht op het asfalt van het skeeler parcours.

Later vannacht daalt de temperatuur in Zeist tot min 7 graden. Vanaf 5 uur gaan de vrijwilligers door met het aanbrengen van extra ijslagen door de baan te besproeien. Vanaf 10:00 gaat de ijsbaan open en kan geschaatst worden op de ijsbaan Blikkenburg.

Enkele inwoners van Zeist konden niet wachten. Zij kwamen nu al kijken of het ijs glad is.

Ook de traditionele Koek en Zopie zal morgen vanaf 10 uur geopend zijn voor koffie en warme chocolade melk.

Vrijwilligers van de Stichting IJsbaan Blikkenburg zijn drukbezig met het ondersproeien van de skeelerbaan zodat er vanaf dinsdag ochtend 10:00 geschaatst kan worden.
Ijs checken op Blikkenburg

Om te mogen schaatsen op de ijsbaan wordt toegang geheven. De opbrengsten van de toegang en de koek en Zopie zijn voor Zeisterse goeden doelen.

Toegangsprijzen:
Kinderen tot 13 jaar € 1,-
13 jaar en ouder overdag € 2,-
13 jaar en ouder s’avonds € 3,-

Knipkaart tot 13 jaar 5X € 4,-
Knipkaart 13 jaar en ouder 5X € 10,-

Vrijwilligers van de Stichting IJsbaan Blikkenburg zijn drukbezig met het ondersproeien van de skeelerbaan zodat er vanaf dinsdag ochtend 10:00 geschaatst kan worden.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More