Samen plakken is gezellig” Verkiezingscampagne voor de gemeenteraad echt begonnen

Verkiezingscampagne voor de gemeenteraad echt begonnen

Samen verkiezingsposters plakken. Zo begonnen Zeister politici vorige week de campagne voor de gemeenteraad verkiezingen van 21 maart a.s.. In een hal van de gemeentewerf aan de Renesselaan waren alle politieke partijen druk bezig de 40 verkiezingsborden te beplakken. Gemoedelijk gingen de plakteams van de verschillende partijen naast elkaar aan het werk op deze, door de gemeente beschikbaar gestelde, verkiezingsborden. Volgens de gemeente is dit veel praktischer dan dat de partijen de hele gemeente moeten doorkruisen om posters te plakken .

Op deze manier wordt ook voorkomen dat een plakoorlog wordt ontketend tussen de partijen. Alle verkiezingsposters zijn precies even groot. Iedereen heeft zijn eigen vak op het bord toegewezen gekregen. De posters bevatten de verkiezingsleuzen van de verschillende partijen. ‘Voor een waardevol Zeist’ (ChristenUnie/SGP), ‘Stem voor iedereen’, (PvdA). ‘Kies 100% Lokaal’ (Nieuw Democratisch Zeist), ‘Daadkracht’ (CDA) en ‘Voor elkaar’ (SP).

Politieke partijen zijn samen posters aan het plakken op de gemeentewerf in Zeist

Met een bakkie koffie en een gevulde koek plak je beter.

De VVD mocht als grootste partij hun poster met de slogan ‘VVD, Thuis in Zeist’ in de linker bovenhoek plakken. Onder de oppervlakte van de posters was ook nog een onzichtbaar onderscheid tussen de partijen. De VVD bleek een geheim recept te hebben voor hun lijmmengsel. Ook na stevig aandringen wilde lijsttrekker Sander Janssen dit recept niet prijsgeven. ‘Het is geheim’ aldus de voorman van de VVD in Zeist.

Nadat alle posters geplakt en de koffiekannen leeg waren, was nog even tijd voor een foto momentje. Hierna hielp de lijstrekker van Seyst.nu en wethouder openbare ruimte Roy Luca met het opruimen van de plakspullen. Inmiddels waren de andere partijen al de wijken ingetrokken om hun verkiezingsboodschap flyers aan de man te brengen.

Roy Luca lijstrekker van Seyst.nu en wethouder openbare ruimte hielp nog even met opruimen van de plakspullen.

 

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.