Zeister raadslid nog volop in de race voor ‘Beste raadslid van Nederland’

Fractievoorzitter Aline Pastoor van het CDA in Zeist mag zich één van de vijftig ‘Beste raadsleden van Nederland’ noemen. Van de ruim 250 genomineerden, zijn er nu nog 50 in de race die worden beoordeeld door een professionele jury.
Aline Pastoor: “Het is een hele eer om zoveel steun uit Zeist te krijgen en daardoor op een zo’n hoge plek te belanden. Ik bedank iedereen voor het uitbrengen van hun stem. Dat laat zien dat er nog vertrouwen is in de politiek. Ik hoop dat het een voorbode is van een hoge opkomst bij de verkiezingen ‪op 21 maart‬.”
De verkiezing van Beste raadsleden van Nederland is het initiatief van De Volkskrant en omroep WNL. Iedereen kon een raadslid aanmelden waarna de vijftig kandidaten met de meeste internetstemmen doorgaan naar de juryronde. Meer informatie over de wedstrijd staat op https://besteraadslid.nl.

Fractievoorzitter Aline Pastoor van het CDA in Zeist was vandaag op pad met andere politieke dames om burgers te bewegen om toch vooral te gaan stemmen op 21 maart

Fractievoorzitter Aline Pastoor van het CDA in Zeist

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: