Zeister raadslid nog volop in de race voor ‘Beste raadslid van Nederland’

Fractievoorzitter Aline Pastoor van het CDA in Zeist mag zich één van de vijftig ‘Beste raadsleden van Nederland’ noemen. Van de ruim 250 genomineerden, zijn er nu nog 50 in de race die worden beoordeeld door een professionele jury.
Aline Pastoor: “Het is een hele eer om zoveel steun uit Zeist te krijgen en daardoor op een zo’n hoge plek te belanden. Ik bedank iedereen voor het uitbrengen van hun stem. Dat laat zien dat er nog vertrouwen is in de politiek. Ik hoop dat het een voorbode is van een hoge opkomst bij de verkiezingen ‪op 21 maart‬.”
De verkiezing van Beste raadsleden van Nederland is het initiatief van De Volkskrant en omroep WNL. Iedereen kon een raadslid aanmelden waarna de vijftig kandidaten met de meeste internetstemmen doorgaan naar de juryronde. Meer informatie over de wedstrijd staat op https://besteraadslid.nl.

Fractievoorzitter Aline Pastoor van het CDA in Zeist was vandaag op pad met andere politieke dames om burgers te bewegen om toch vooral te gaan stemmen op 21 maart

Fractievoorzitter Aline Pastoor van het CDA in Zeist

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.