Search
Close this search box.

Rotary Career Coaching Event 2018 op Ksg de Breul

Woensdag avond 7 maart organiseerde de Rotaryclub’s uit Zeist en Bunnik het jaarlijkse Career Coaching Event. Leerlingen uit de hoogste klassen van VWO en Havo kunnen kennis maken met professionals uit 40 beroepen

Woensdagavond 7 maart organiseerde de Rotaryclub’s uit Zeist en Bunnik het jaarlijkse Career Coaching Event. Dit evenement voor middelbare scholieren uit de hoogste klassen van Havo en VWO vind jaarlijks op een andere middelbare school plaats. Dit jaar was het de beurt aan Ksg De Breul om haar deuren te openen voor de beroepen markt.

Rotary Career Coaching Event was dit jaar te gast bij Ksg De Breul
Rotary Career Coaching Event was dit jaar te gast bij Ksg De Breul

Astrid Kersseboom

De avond startte met een vraaggesprek met Astrid Kersseboom over haar eigen carrière keuzes. Astrid is een bekend gezicht van het NOS Journaal. Voor een keer waren de rollen omgekeerd, Astrid werd ondervraagd door de leerlingen over de ontwikkelingen in de media, toekomstverwachtingen en hoe je daar mee om kunt gaan.

Koos Janssen, de Burgemeester van Zeist,  ging ook met leerlingen in gesprek.
Sander Koppen is dermatoloog en onderzoekt en behandelt huidkanker met Mohs micrografische chirurgie.
Rotary Career Coaching Event was dit jaar te gast bij Ksg De Breul

Beroepen markt

Aansluitende werd de beroepen markt van het coaching event geopend. De scholieren, soms begeleid door hun ouders, konden in gesprek met 40 professionals uit een verscheidenheid aan beroepen.

Ook burgemeester Koos Janssen was van de partij op een stand van de gemeente Zeist. Hij probeerde leerlingen te interesseren voor het lokaal bestuur.

Het Rotary  Career Coaching Event wordt mogelijk gemaakt door opbrengsten uit de verkoop van Slotbier.

Rotary Career Coaching Event was dit jaar te gast bij Ksg De Breul
Rotary Career Coaching Event was dit jaar te gast bij Ksg De Breul
Pepijn Veefkind is atmosfeeronderzoeker bij het KNMI en de TU-Delft. Hij is verantwoordelijk voor het Tropomi satelliet instrument, dat vanuit de ruimte metingen doet aan luchtkwaliteit en het klimaat.
Caro Botman is trainer voor
mensen met stress en burnout.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More