Rotary Career Coaching Event 2018 op Ksg de Breul

Woensdagavond 7 maart organiseerde de Rotaryclub’s uit Zeist en Bunnik het jaarlijkse Career Coaching Event. Dit evenement voor middelbare scholieren uit de hoogste klassen van Havo en VWO vind jaarlijks op een andere middelbare school plaats. Dit jaar was het de beurt aan Ksg De Breul om haar deuren te openen voor de beroepen markt.

Rotary Career Coaching Event was dit jaar te gast bij Ksg De Breul

Rotary Career Coaching Event was dit jaar te gast bij Ksg De Breul

Astrid Kersseboom

De avond startte met een vraaggesprek met Astrid Kersseboom over haar eigen carrière keuzes. Astrid is een bekend gezicht van het NOS Journaal. Voor een keer waren de rollen omgekeerd, Astrid werd ondervraagd door de leerlingen over de ontwikkelingen in de media, toekomstverwachtingen en hoe je daar mee om kunt gaan.

Koos Janssen, de Burgemeester van Zeist,  ging ook met leerlingen in gesprek.

Sander Koppen is dermatoloog en onderzoekt en behandelt huidkanker met Mohs micrografische chirurgie.

Rotary Career Coaching Event was dit jaar te gast bij Ksg De Breul

Beroepen markt

Aansluitende werd de beroepen markt van het coaching event geopend. De scholieren, soms begeleid door hun ouders, konden in gesprek met 40 professionals uit een verscheidenheid aan beroepen.

Ook burgemeester Koos Janssen was van de partij op een stand van de gemeente Zeist. Hij probeerde leerlingen te interesseren voor het lokaal bestuur.

Het Rotary  Career Coaching Event wordt mogelijk gemaakt door opbrengsten uit de verkoop van Slotbier.

Rotary Career Coaching Event was dit jaar te gast bij Ksg De Breul

Rotary Career Coaching Event was dit jaar te gast bij Ksg De Breul

Pepijn Veefkind is atmosfeeronderzoeker bij het KNMI en de TU-Delft. Hij is verantwoordelijk voor het Tropomi satelliet instrument, dat vanuit de ruimte metingen doet aan luchtkwaliteit en het klimaat.

Caro Botman is trainer voor
mensen met stress en burnout.

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.