#ZeistKiest: Verkiezingsdebat in het Lyceumkwartier

Het Zeister verkiezingscircus trok maandagavond het Lyceumkwartier in voor het volgende lijsttrekkersdebat. De kantine van hockeyclub Schaerweijde was deze keer de plek waar de 9 lijsttrekkers, de verbale degens kruiste.

#ZeistKiest: Het verkiezingsdebat voor het Lyceumkwartier bij Hockeyclub Schaerweijde

#ZeistKiest: Het verkiezingsdebat voor het Lyceumkwartier bij Hockeyclub Schaerweijde

Het publiek mengde zich in de discussie van dit verkiezingsdebat

Het publiek mengde zich in de discussie van dit verkiezingsdebat

Het thema verkeer kwam ook in dit debat nadrukkelijk aan de orde.

Onderleiding van buurtbewoner en Professor. dr Paul Schnabel gingen de 8 voormannen en 1 voorvrouw in discussie over de politieke vraagstukken, die leven in deze welvarende wijk van Zeist.

Net zo als bij eerdere debatten, was verkeer een van de belangrijkste thema’s, die aanbod kwam. Bij dit onderwerp kwam ook de fietsveiligheid nadrukkelijk aan de orde. Verschillende ouders verlangde van de politici dat de verkeersveiligheid voor kinderen, die vaak de hockeytrainingen op de fiets bezoeken in de volgende periode verder wordt verbeterd.

De fietsveiligheid van hockeyende kinderen werd door het publiek aan de orde gesteld.

Ook onder het publiek was er soms verschil van mening over de feitelijkheid van bepaalde beweringen

Ook onder het publiek was er soms verschil van mening over de feitelijkheid van bepaalde beweringen

Ronald Camstra van Groen Links ziet graag, dat er in de komende 4 jaar huurwoningen in dit deel van Zeist worden gerealiseerd

Ronald Camstra van Groen Links ziet graag, dat er in de komende 4 jaar huurwoningen in dit deel van Zeist worden gerealiseerd

#ZeistKiest: Het verkiezingsdebat voor het Lyceumkwartier bij Hockeyclub Schaerweijde

#ZeistKiest: Het verkiezingsdebat voor het Lyceumkwartier bij Hockeyclub Schaerweijde

#ZeistKiest: Het verkiezingsdebat voor het Lyceumkwartier bij Hockeyclub Schaerweijde

Tot slot van het debat vroeg gespreksleider aan iedere lijsttrekker om zijn toekomst wens voor het Lyceumkwartier uit te spreken. Ronald Camstra van Groen Links zou graag zien dat ook dit deel van Zeist in de volgende bestuursperiode ruimte gaat maken voor huurwoningen.

De VVD Glossy werd nadrukkelijk tegen het licht gehouden

Tijdens de afsluitende borrel werd de VVD Glossy nadrukkelijk tegen het licht gehouden

Dinsdagavond trekt het Zeisterse  verkiezingscircus verder naar de kleinste arena in en tevens laatste arena in deze debat reeks. Het slotdebat op donderdagavond van Slotstad RTV is door de organiserende lokale omroep vanwege personele problemen geannuleerd.

 

 

 

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.