#ZeistKiest: Flyer support voor D66 Zeist

De kandidaten van D66 voor de gemeenteraadsverkiezingen kregen zondagmiddag hulp van leden van de tweede kamer fractie van D66. Na een bezoek aan het Wereldnatuur fonds kwamen een aantal leden van de tweede kamerfractie helpen bij het flyeren in de wijk Kerckebosch.

De D66 toerbus trekt deze weken weer door het land. Vandaag was duidelijk de provincie Utrecht aan de beurt. Zo was fractievoorzitter Alexander Pechtold in Utrecht aan het flyeren.

D66 campagnebus bracht tweede kamerleden Rob Jetten en  Matthijs Seinot naar Kerckebosch om te helpen met flyeren en in gesprek te gaan met bewoners van de groenste wijk van Zeist.

Lijsttrekker Josien van Breda was verguld met de hulp Rob en Matthijs. Zij maakte van de gelegenheid gebruik om aan de tweede kamerleden uit te leggen waarom juist in Zeist, de fiets speerpunt van de verkiezingscampagne moet zijn.

Flyer voor D66 Zeist

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.