Search
Close this search box.

#ZeistKiest: Flyer support voor D66 Zeist

Flyer support voor D66 Zeist. De D66 campagnebus bracht tweede kamerleden Rob Jetten en  Matthijs Seinot naar Kerckebosch om te helpen met flyeren en in gesprek te gaan met bewoners van de groenste wijk van Zeist.

De kandidaten van D66 voor de gemeenteraadsverkiezingen kregen zondagmiddag hulp van leden van de tweede kamer fractie van D66. Na een bezoek aan het Wereldnatuur fonds kwamen een aantal leden van de tweede kamerfractie helpen bij het flyeren in de wijk Kerckebosch.

De D66 toerbus trekt deze weken weer door het land. Vandaag was duidelijk de provincie Utrecht aan de beurt. Zo was fractievoorzitter Alexander Pechtold in Utrecht aan het flyeren.

D66 campagnebus bracht tweede kamerleden Rob Jetten en  Matthijs Seinot naar Kerckebosch om te helpen met flyeren en in gesprek te gaan met bewoners van de groenste wijk van Zeist.

Lijsttrekker Josien van Breda was verguld met de hulp Rob en Matthijs. Zij maakte van de gelegenheid gebruik om aan de tweede kamerleden uit te leggen waarom juist in Zeist, de fiets speerpunt van de verkiezingscampagne moet zijn.

Flyer voor D66 Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More