Search
Close this search box.

#ZeistKiest: Flyer support voor D66 Zeist

Flyer support voor D66 Zeist. De D66 campagnebus bracht tweede kamerleden Rob Jetten en  Matthijs Seinot naar Kerckebosch om te helpen met flyeren en in gesprek te gaan met bewoners van de groenste wijk van Zeist.

De kandidaten van D66 voor de gemeenteraadsverkiezingen kregen zondagmiddag hulp van leden van de tweede kamer fractie van D66. Na een bezoek aan het Wereldnatuur fonds kwamen een aantal leden van de tweede kamerfractie helpen bij het flyeren in de wijk Kerckebosch.

De D66 toerbus trekt deze weken weer door het land. Vandaag was duidelijk de provincie Utrecht aan de beurt. Zo was fractievoorzitter Alexander Pechtold in Utrecht aan het flyeren.

D66 campagnebus bracht tweede kamerleden Rob Jetten en  Matthijs Seinot naar Kerckebosch om te helpen met flyeren en in gesprek te gaan met bewoners van de groenste wijk van Zeist.

Lijsttrekker Josien van Breda was verguld met de hulp Rob en Matthijs. Zij maakte van de gelegenheid gebruik om aan de tweede kamerleden uit te leggen waarom juist in Zeist, de fiets speerpunt van de verkiezingscampagne moet zijn.

Flyer voor D66 Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More