Search
Close this search box.

Fressini viert 2de lustrum aan de Steynlaan.

Fressini ijs viert 2de lustrum van de IJssalon  aan de Steynlaan. Op de rode loper presenteren zijn de nieuwe smaken en opende zij het ijs seizoen 2018

Fressini ijs viert 2de lustrum van de IJssalon  aan de Steynlaan. Op de rode loper presenteren zijn de nieuwe smaken en opende zij het ijsseizoen 2018

Fressini IJs van de Steynlaan mag zich dit jaar niet de beste ambachtelijke ijssalon van Nederland noemen; die eer ging naar ijssalon Florence uit Nederweert. Fressini behoorde dit jaar wel bij de 10 genomineerde ijssalons.

Peter en Suzan Brouwer vierden afgelopen zaterdagmiddag wel een feestje. Fressini opende 10 jaar geleden voor het eerst zijn deuren aan de Steynlaan. Inmiddels is deze ijssalon met een dependance aan de Slotlaan een begrip geworden in Zeist en ver daarbuiten.

Zaterdag was het de Internationale Dag van het Ambachtelijk IJs. Deze dag is uitgeroepen door het ambachtelijk IJscentrum. Om exact 16:15 werd bekend gemaakt, dat ijssalon Florence uit Nederweert zich IJssalon van het Jaar 2018 mag noemen!

Fressine viert 2de lustrum aan de Steynlaan.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More