Fressini viert 2de lustrum aan de Steynlaan.

Fressini ijs viert 2de lustrum van de IJssalon  aan de Steynlaan. Op de rode loper presenteren zijn de nieuwe smaken en opende zij het ijsseizoen 2018

Fressini IJs van de Steynlaan mag zich dit jaar niet de beste ambachtelijke ijssalon van Nederland noemen; die eer ging naar ijssalon Florence uit Nederweert. Fressini behoorde dit jaar wel bij de 10 genomineerde ijssalons.

Peter en Suzan Brouwer vierden afgelopen zaterdagmiddag wel een feestje. Fressini opende 10 jaar geleden voor het eerst zijn deuren aan de Steynlaan. Inmiddels is deze ijssalon met een dependance aan de Slotlaan een begrip geworden in Zeist en ver daarbuiten.

Zaterdag was het de Internationale Dag van het Ambachtelijk IJs. Deze dag is uitgeroepen door het ambachtelijk IJscentrum. Om exact 16:15 werd bekend gemaakt, dat ijssalon Florence uit Nederweert zich IJssalon van het Jaar 2018 mag noemen!

Fressine viert 2de lustrum aan de Steynlaan.

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.