Search
Close this search box.

Fressini viert 2de lustrum aan de Steynlaan.

Fressini ijs viert 2de lustrum van de IJssalon  aan de Steynlaan. Op de rode loper presenteren zijn de nieuwe smaken en opende zij het ijs seizoen 2018

Fressini ijs viert 2de lustrum van de IJssalon  aan de Steynlaan. Op de rode loper presenteren zijn de nieuwe smaken en opende zij het ijsseizoen 2018

Fressini IJs van de Steynlaan mag zich dit jaar niet de beste ambachtelijke ijssalon van Nederland noemen; die eer ging naar ijssalon Florence uit Nederweert. Fressini behoorde dit jaar wel bij de 10 genomineerde ijssalons.

Peter en Suzan Brouwer vierden afgelopen zaterdagmiddag wel een feestje. Fressini opende 10 jaar geleden voor het eerst zijn deuren aan de Steynlaan. Inmiddels is deze ijssalon met een dependance aan de Slotlaan een begrip geworden in Zeist en ver daarbuiten.

Zaterdag was het de Internationale Dag van het Ambachtelijk IJs. Deze dag is uitgeroepen door het ambachtelijk IJscentrum. Om exact 16:15 werd bekend gemaakt, dat ijssalon Florence uit Nederweert zich IJssalon van het Jaar 2018 mag noemen!

Fressine viert 2de lustrum aan de Steynlaan.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More