Vijf fietsen voor de kinderen van Reinaerde Kinderdagcentrum De Berk

Nijland Cycling en Sunrise Medical doneren vijf aangepaste fietsen aan Reinaerde Kinderdagcentrum De Berk

Dinsdag 10 april  kregen de kinderen bij De Berk in Zeist vijf bijzondere fietsen. Kemina Ilunga, Famke Joustra , Sander Kersbergen en Florian Roest namen ze als eersten in gebruik en fietsten er gelijk op weg.

Kim van Nieuwenhoven van Nijland Cycling en Chris Berghmans van Sunrice Medical overhandigden samen de bijzondere donatie aan José Termorsche, manager van De Berk.

José: “De grote betrokkenheid van ouders en bedrijven zorgt ervoor dat we veel kunnen doen voor de kinderen. Je ziet hoe blij ze zijn met deze fietsen!”

De donatie is tot stand gekomen dankzij meerdere mensen en bedrijven. Chris Berghmans van Sunrise Medical Logistics: “Sunrise Medical en Nijland Cycling werken in Noorwegen samen op het gebied van aanbestedingen aan de Noorse overheid voor aangepaste fietsen. Vanuit deze aanbestedingen waren een aantal demonstratiefietsen overgebleven, welke wij op deze manier graag een nieuwe bestemming geven” De fietsen zijn vanuit Noorwegen kosteloos naar Nederland verscheept door vervoersbedrijf HST

Fietsen Reinaerde De Berk

Fietsen Reinaerde De Berk

Kim: “Ik vind dit geweldig om te zien; we geven mensen met een beperking zo vrijheid.” Joep Teunissen, één van de ouders en bestuurslid van stichting Vrienden van De Berk legde het contact met Sunrise Medical en Nijland.

Nijland Cycling is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van maatwerkfietsen, waaronder fietsen voor mensen met een beperking of revalidatie.

Fietsen Reinaerde De Berk

Bron:Persbericht Reinaerde

Voor Jou Uitgezocht

  • Een bijzondere donatie aan Reinaerde Kinderdagcentrum - Nijland Cycling
    5 mei 2018 op 11:23

    […] Medical overhandigden samen de bijzondere donatie aan José Termorsche, manager van De Berk. Klik hier en lees meer over de ontzettend leuke reacties van de organisatie en natuurlijk de […]

  • %d bloggers liken dit: