Vijf fietsen voor de kinderen van Reinaerde Kinderdagcentrum De Berk

Nijland Cycling en Sunrise Medical doneren vijf aangepaste fietsen aan Reinaerde Kinderdagcentrum De Berk

Dinsdag 10 april  kregen de kinderen bij De Berk in Zeist vijf bijzondere fietsen. Kemina Ilunga, Famke Joustra , Sander Kersbergen en Florian Roest namen ze als eersten in gebruik en fietsten er gelijk op weg.

Kim van Nieuwenhoven van Nijland Cycling en Chris Berghmans van Sunrice Medical overhandigden samen de bijzondere donatie aan José Termorsche, manager van De Berk.

José: “De grote betrokkenheid van ouders en bedrijven zorgt ervoor dat we veel kunnen doen voor de kinderen. Je ziet hoe blij ze zijn met deze fietsen!”

De donatie is tot stand gekomen dankzij meerdere mensen en bedrijven. Chris Berghmans van Sunrise Medical Logistics: “Sunrise Medical en Nijland Cycling werken in Noorwegen samen op het gebied van aanbestedingen aan de Noorse overheid voor aangepaste fietsen. Vanuit deze aanbestedingen waren een aantal demonstratiefietsen overgebleven, welke wij op deze manier graag een nieuwe bestemming geven” De fietsen zijn vanuit Noorwegen kosteloos naar Nederland verscheept door vervoersbedrijf HST

Fietsen Reinaerde De Berk

Fietsen Reinaerde De Berk

Kim: “Ik vind dit geweldig om te zien; we geven mensen met een beperking zo vrijheid.” Joep Teunissen, één van de ouders en bestuurslid van stichting Vrienden van De Berk legde het contact met Sunrise Medical en Nijland.

Nijland Cycling is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van maatwerkfietsen, waaronder fietsen voor mensen met een beperking of revalidatie.

Fietsen Reinaerde De Berk

Bron:Persbericht Reinaerde

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.