Search
Close this search box.

Boem is ho! U-OV Busschauffeur ziet tractor met oplegger over het hoofd.

Boem is ho! U-OV Busschauffeur ziet tractor met oplegger over het hoofd.

Op dinsdagmiddag rond 17:00 vond een aanrijding plaats op de Utrechtseweg bij de halte Sanatoriumlaan. ‘Zag je mij dan niet’ riep de tractorbestuurder verbaasd tegen de buschauffeur van de U-OV bus 51 op de Utrechtseweg.

Zijn gevaarte met lange remweg was inmiddels bezig om de bus te passeren, toen de bus begon te rijden. Als snel kwamen beide voertuigen met een klap tot stilstand.

Er volgde een kleine woordenwisseling tussen de bestuurders, waarna zij samen de schade opnamen. Voor zover bekend raakte niemand gewond.

Samen namen de heren vervolgens de schade op.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More