Boem is ho! U-OV Busschauffeur ziet tractor met oplegger over het hoofd.

Op dinsdagmiddag rond 17:00 vond een aanrijding plaats op de Utrechtseweg bij de halte Sanatoriumlaan. ‘Zag je mij dan niet’ riep de tractorbestuurder verbaasd tegen de buschauffeur van de U-OV bus 51 op de Utrechtseweg.

Zijn gevaarte met lange remweg was inmiddels bezig om de bus te passeren, toen de bus begon te rijden. Als snel kwamen beide voertuigen met een klap tot stilstand.

Er volgde een kleine woordenwisseling tussen de bestuurders, waarna zij samen de schade opnamen. Voor zover bekend raakte niemand gewond.

Samen namen de heren vervolgens de schade op.

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: