Stilte voor de storm op het marktplein van Zeist

Woensdag middag was het nog  stil op het marktplein van Zeist. Hoe anders zal dat aanstaande zondag zijn?  Aanstaande zondag, 1ste Pinksterdag, wordt Pinksterpop Zeist Open Air voor het eerst op de markt georganiseerd.

De afgelopen jaren stond het evenement direct voor het gemeentehuis van Zeist, op het Rond. Deze locatie is te klein geworden voor Pinksterpop Zeist Open Air! 

Gloednieuwe lokatie

Op de gloednieuwe locatie het marktplein gaat PinksterPop Zeist Open Air een geheel nieuwe dimensie krijgen. Met een Line-up aan artiesten beloofd het een groot spektakel te worden met in de avonduren ondersteund door uitbundig licht en geluid show! Anders dan voorgaande jaren moeten er toegangstickets gekocht worden om toegang te krijgen tot het festival terrein en de afterparty in de koets. Tickets voor De Koets Pinksterpop Open Air 2o18 bestel je hier 

Pinksterpop Zeist Open Air! 

Van 12:00 – 21:00 staat Zeist letterlijk op zijn kop met diverse artiesten zoals:

  • MYSTERY GUEST
  • Supergaand
  • Diaz & Bruno
  • Nigel Bossa & Vito Silvano
  • Arno Kolenbrander 
  • Party Band Tof
  • En Party Jock Rob Toonen

Pinksterpop Zeist Open Air  van Van 12:00 – 21:00 wordt een feest om niet snel  te vergeten. Aansluitend na Pinksterpop Zeist Open Air zal De Koets geopend zijn van 21:00 – 05:00 met the After Pinksterpop Party!!

Het vernieuwde marktplein in Zeist werd 15 juli 2017 officieel in gebruik genomen.  Het plein is teruggebracht naar één niveau, waardoor alle marktkramen op donderdag en zaterdag op het plein kunnen staan. Omdat het plein nu op één niveau ligt, is het een geschikte evenementenlocatie geworden.

Tickets voor De Koets Pinksterpop Open Air 2o18 bestel je hier 

Voor Jou Uitgezocht