Search
Close this search box.

Stilte voor de storm op het marktplein van Zeist

Woensdag middag was het nog  stil op het marktplein van Zeist. Hoe anders zal dat aanstaande zondag zijn?  Aanstaande zondag, 1ste Pinksterdag, wordt Pinksterpop Zeist Open Air voor het eerst op de markt georganiseerd.

De afgelopen jaren stond het evenement direct voor het gemeentehuis van Zeist, op het Rond. Deze locatie is te klein geworden voor Pinksterpop Zeist Open Air! 

Gloednieuwe lokatie

Op de gloednieuwe locatie het marktplein gaat PinksterPop Zeist Open Air een geheel nieuwe dimensie krijgen. Met een Line-up aan artiesten beloofd het een groot spektakel te worden met in de avonduren ondersteund door uitbundig licht en geluid show! Anders dan voorgaande jaren moeten er toegangstickets gekocht worden om toegang te krijgen tot het festival terrein en de afterparty in de koets. Tickets voor De Koets Pinksterpop Open Air 2o18 bestel je hier 

Pinksterpop Zeist Open Air! 

Van 12:00 – 21:00 staat Zeist letterlijk op zijn kop met diverse artiesten zoals:

  • MYSTERY GUEST
  • Supergaand
  • Diaz & Bruno
  • Nigel Bossa & Vito Silvano
  • Arno Kolenbrander 
  • Party Band Tof
  • En Party Jock Rob Toonen

Pinksterpop Zeist Open Air  van Van 12:00 – 21:00 wordt een feest om niet snel  te vergeten. Aansluitend na Pinksterpop Zeist Open Air zal De Koets geopend zijn van 21:00 – 05:00 met the After Pinksterpop Party!!

Het vernieuwde marktplein in Zeist werd 15 juli 2017 officieel in gebruik genomen.  Het plein is teruggebracht naar één niveau, waardoor alle marktkramen op donderdag en zaterdag op het plein kunnen staan. Omdat het plein nu op één niveau ligt, is het een geschikte evenementenlocatie geworden.

Tickets voor De Koets Pinksterpop Open Air 2o18 bestel je hier 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More