Brandweer bevrijdt kat in nood in Laan van Vollenhove (video)

Woensdagmiddag rond 13:45 reageerde de brandweer in Zeist op een melding van een Flatbewoner uit de L-Flat; een witte kat zou vast zitten in het park aan de Laan van Vollenhove.

Daarop is de brandweer uitgerukt met een wagen met ladders om de kat uit zijn benarde positie te bevrijden. Zeister Brandweerman Mees de Kieft werd, met handschoenen aan, door zijn collega’s de boom in gestuurd. Hij wist het angstige dier te pakken en naar beneden te dragen. De kat schrok zo van de hulp, dat hij de brandweerman onder plaste.

De kat was echter niet van plan op de eveneens opgetrommelde dierenambulance te wachten. Eenmaal in handen van een collega brandweerman, draaide het dier zich vrij en verdween in het bos.

Dit is inmiddels de 15de keer dat brandweerman en DJ, Mees de Kieft, een dier uit een boom heeft gered. Het is zeker niet het meest bijzondere. Ik heb ook wel eens een meisje en een vader en zoon uit de boom moeten redden, aldus Mees.

Zeister brandweer red kat uit boom op laan van Vollenhove

Zeister brandweer red kat uit boom op laan van Vollenhove

ISM: AD Utrecht-Oost

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.