Rabobank brengt oppeppertje mee voor de Ezelsociteit bij bezoek Aandeel in Elkaar Week

Tijdens de Aandeel in Elkaar week namen medewerkers van de Rabobank, bewoners van de Wijngaard uit Bosch en Duijn mee naar de Ezelsociëteit.  Dit leverde wederom een aantal bijzondere ontmoetingen op tussen bewoners, Rabobank medewerkers en de ezeltjes. De bewoners kregen uitleg over het verschil tussen ezels, muildieren en paarden in de gloednieuwe ontvangstruimte van de Ezelsociëteit. Daarna werden ze rondgeleid over het terrein en ontmoeten zij de ezeltjes. Iedere ezel op de Ezelsociëteit heeft zijn verhaal wat verteld moest worden.

De Rabobank nam nog een speciaal cadeautje mee voor de ezeltjes. Een oppeppertje van €500,– voor het goede werk dat daar wordt gedaan. Hierna werden de bewoners van de Wijngaard ontvangen bij Oud London voor koffie met taart.

Aandeel in Elkaar Week: een oppeppertje voor de Ezelsociteit

Aandeel in Elkaar Week: bewoners van de Wijngaard bezoeken de Ezelsociteit

Aandeel in Elkaar Week:  bijzondere ontmoetingen

Aandeel in Elkaar Week: groepsfoto bij de Ezelsociteit

De afgelopen week was de Aandeel in Elkaar Week van de Rabobank Rijn en Heuvelrug. Op diverse locaties in de regio werden door Rabobank-medewerkers klussen uitgevoerd.

Aandeel in Elkaar Week:  op weg naar Oud London

Aandeel in Elkaar Week: binnen wacht koffie met gebak.

 Vrijwilligerswerk

Rabobank Rijn en Heuvelrug is het hele jaar door betrokken bij de regio en versterkt de omgeving in sociaal-economisch en maatschappelijk opzicht. Tijdens de Aandeel In Elkaar Week legt de bank hier nog eens extra de focus op. In deze week, van 1 t/m 4 oktober, staken de medewerkers van Rabobank Rijn en Heuvelrug massaal de handen uit de mouwen bij maatschappelijke organisaties in de regio. Meer dan 100 enthousiaste medewerkers zette zich deze week in bij diverse vrijwilligersprojecten in de omgeving van de bank.

Inzameling Dress for Succes

Daarnaast zamelen de medewerkers gedurende deze week kleding in voor Dress for Succes. Een stichting die mensen met een laag of geen inkomen goed verzorgd voor de dag laat komen voor bijvoorbeeld een sollicitatietraject.

Voor meer informatie over Dress for Succes, KLIK hier!

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.