Meepraten tijdens de Late Night Talkshow over de thema’s van de Maaltijd van Zeist.

In de week van de maaltijd van Zeist is er iedere avond in de leeshoek van Bibliotheek Idea een terugblik talkshow over een van de thema’s van de maaltijd van Zeist.

De eerste avond werd gepresenteerd door Marjan Bakker. In het verleden presenteerde zij een aantal programma’s op Slotstad TV. De onderwerpen van de eerste talkshow waren vitale wijken en meedoen. Aan tafel zat de nieuwbakken wethouder Laura Hoogstraten met blikopener Carolien Paasman en twee andere gasten. Zij reageerden op de stellingen over deze thema’s. Ook het publiek mocht de gasten aanvullen en reageren op de stellingen.

Late Night Talkshow van de Maaltijd van Zeist in de Biblotheek

Late Night Talkshow van de Maaltijd van Zeist in de Biblotheek

De organisatoren zijn tevreden over de opkomst van de eerste avond.

De zaal was gevuld met twee wethouders, veel raadsleden en ambtenaren en een enkele belangstellende. Op dinsdag avond komen een aantal economische thema’s aanbod in de talkshow.

De 17-jarige Vrije Schoolleerling Leana van de Meent was de ontdekking  van de avond. Deze leerlinge van de Muziekschool Zeist-de Bilt verzorgde de intermezzo’s tussen de onderwerpen  Met haar versie van Marijke Ouboters ‘Dat ik je mis’ kreeg ze de hele zaal muisstil wat niet zo makkelijk is bij politici.

Met haar vertolking ‘Dat ik je mis’ van Marijke Ouboters kreeg ze de politici stil.

Late Night Talkshow van de Maaltijd van Zeist in de Biblotheek

Maaltijd Late Night Talkshow van 1 tot 4 oktober

Iedere avond presenteert een andere talkshot host met gasten aan tafel deze show.  De thema’s die onder andere aanbod komen zijn: meedoen aan de samenleving en vitale wijken.

De thema’s verschillen per avond. De gasten aan tafel en het publiek mag reageren op de ingebrachte stellingen.  Zij worden besproken met de gasten aan tafel en de inbreng van het publiek.  worden behandeld door enkele gasten.

Muziek wordt verzorgd door leerlingen van het  Kunstenhuis. Koffie/thee gratis en het drankje tijdens de naborrel worden aangeboden door de gemeente Zeist.

Maaltijd Late Night Talkshow van 1 tot 5 oktober in de Leeshoek van Bibliotheek Idea aan de Markt.

Tot en met donderdagavond is het publiek om 21.00 uur welkom bij de lokale late nightshow.  De toegang is gratis.

 

Agenda Maaltijd van Zeist

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.