Search
Close this search box.

Finale avond Rabobank Clubkas Campagne in Figi.

Finale avond Rabobank Clubkas Campagne in Figi. Alle verenigingen in de regio waren een winnaar en namen een bijdrage uit de #Rabobank #ClubkasRH

Rabobank Rijn en Heuvelrug draagt het verenigingsleven een warm hart toe. Daarom hebben zij in 2018 €150.000 beschikbaar gesteld voor de Rabo Clubkas Campagne vanuit het coöperatief dividend. Leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug beslisten welke bijdrage deelnemende verenigingen ontvangen. Het resultaat vloeit hierdoor gedeeltelijk terug in het verenigingsleven en dat is winst voor iedereen. (Kijk  voor meer foto’s én nabestellingen onder aan dit bericht)

Tijdens de stemperiode konden leden stemmen op de club die zij een warm hart toedragen. Maar liefs 3.346 leden hebben gehoor gegeven aan deze oproep door een stem uit te brengen (per lid vijf stemmen) op een van de 227 deelnemende verenigingen.

Rabobank Clubkas Campagne Rijn en Heuvelrug. Welke vereniging ontving de grootste bijdrage
Rabobank Clubkas Campagne Rijn en Heuvelrug Voetbalvereniging V.V. Schalkwijk ontving het meeste stemmen

Nummer één

Tijdens de feestelijke finaleavond op dinsdag 30 oktober in het Figi theater in Zeist is bekend gemaakt welke bedrag iedere club ontvangt.

Voetbalvereniging V.V. Schalkwijk behaalde – net als vorig jaar – de eerste plek. Met maar liefst 375 stemmen konden zij een cheque in ontvangst nemen van € 3.362,22. Zij gaan het geld besteden aan het verduurzamen van het clulbhuis.  Muziekvereniging Excelsior uit Cothen werd tweede, met 263 stemmen (€ 2.358,04) en de hekkensluiter in de top 3 was Muziekvereniging Caecilia uit Schalkwijk. Zij namen een cheque t.w.v. € 2.259,41 (252 stemmen) mee naar huis.

Rabobank Clubkas Campagne Rijn en Heuvelrug: De Originaliteitsprijs ging naar een samenwerking tussen SCHC, Phoenix en Jonathan

Originaliteitsprijs

De originaliteitsprijs ging naar een samenwerking tussen SCHC uit Bilthoven en Jonathan en Phoenix beiden uit Zeist. Gezamenlijk maakte zij een filmpje om de Rabobank leden te laten stemmen.

Rabobank Clubkas Campagne Rijn en Heuvelrug: Iedereen ontving bij binnenkomst een envelop met een magische Cheque
Rabobank Clubkas Campagne Rijn en Heuvelrug: Het uitreiken van de magische cheques
Rabobank Clubkas Campagne Rijn en Heuvelrug: Het jeugd orkest van KZMH uit Zeist trad op tijdens de finale avond
Rabobank Clubkas Campagne Rijn en Heuvelrug: Presentator Christel de Laat (Brabantse comédienne uit Schijndel) vraagt aan directievoorzitter Rabobank Rijn en Heuvelrug Migchel Dirksen om nog eens uit te leggen hoe de clubkas campagne tot stand komt.

Gemeente Zeist

Een groot aantal verenigingen uit de gemeente Zeist  ontvingen een bijdrage uit de  Rabobank Clubkas. Hockeyclub  Phoenix was met  € 1.344,89 een van de clubs met een grote bijdrage. Ander verenigingen, die een bijdrage ontvingen waren onder andere: v.v. Jonathan € 1.111,78, Hippisch Therapeutisch Centrum Prinses Maxima €1.066,95, Le Shaddai € 753,14, Zeister Mannenkoor € 690,38 en de Historische Vereniging Den Dolder € 690,38

Via deze link kunt u de volledige uitslag en daarmee het bedrag dat iedere vereniging ontvangt nalezen. Rabobank Rijn en Heuvelrug wenst alle verenigingen veel succes met het realiseren van de mooie doelen.

Rabobank Clubkas Campagne Rijn en Heuvelrug
Rabobank Clubkas Campagne Rijn en Heuvelrug
Rabobank Clubkas Campagne Rijn en Heuvelrug
Rabobank Clubkas Campagne Rijn en Heuvelrug

Fotografie: Mel Boas. KLIK voor meer foto’s én nabestellingen op [oypo type=”map” id=”2BCD82BBFBE29281″ nonav=”1″lang=”auto”]

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More