Search
Close this search box.

Nieuwe wielen voor Schaerweijde Dames 1 en Heren 1

Dinsdag 30 oktober kregen de spelers en speelsters van Dames 1 en Heren 1 van Schaerweijde de Sleutels overhandigd van 6 nieuwe Volvo’s V40. . Dit gebeurde in het het bijzijn van Alex van Reeuwijk (voorzitter van Schaerweijde) en de managers van beide teams Carolyn Craanen (manager dames 1) en Hielke de Bruin (manager heren 1).

Erik Driebergen, directeur van Broekhuis Zeist kijkt uit naar een langdurige samenwerking met Schaerwijde.  “Het is de ambitie van Broekhuis om mensen in beweging te brengen. Wij zijn trots dat wij met Schaerweijde de tophockeyers van onze regio mogen gaan vervoeren! Wat de samenwerking bijzonder maakt is dat het een sportclub op een steenworp afstand is. Voor ons is samenwerking met Schaerweijde meer dan sponsoring van 6 nieuwe Volvo’s V40.

De verbondenheid met de lokale sport zetten wij extra kracht bij met de inzet van de Broekhuis Volvo Clubbonus. Deze Clubbonus houdt in dat als leden of ouders van jeugdleden een nieuwe Volvo bij Broekhuis Zeist kopen of leasen, ze maar liefst € 1.000,= voor de club verdienen. Broekhuis sponsort dit bedrag aan Schaerweijde en hoopt hiermee op betrokkenheid bij de vereniging en bij Broekhuis door ambassadeurschap van tevreden Volvo eigenaren bij Schaerweijde.”

Broekhuis Volvo’s voor Dames 1 en Heren 1 van Schaerweijde
Broekhuis Volvo’s voor Dames 1 en Heren 1 van Schaerweijde

Broekhuis Zeist

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More