‘Eden’ at Night & Day.

‘Eden’ permanent te bewonderen in het 1ste hogeweg plantsoen.  

Vrijdagavond 23 november onthulde kunstenaar Ram Katzir en Wethouder Marcel Fluitman aan het begin van moonlight shopping dit kunstwerk in het Hogeweg plantsoen. Het kunstwerk Eden is de nieuwste aanwinst in de beeldenroute van de gemeente Zeist. Volgend jaar zal er tenminste nog een functioneel  kunstwerk worden onthult op het Emmaplein.

Kunstwerk Eden van Ram Katzir aan de Hogeweg in Zeist

Kunstwerk Eden van Ram Katzir aan de Hogeweg in Zeist

Kunstwerk Eden van Ram Katzir aan de Hogeweg in Zeist

Kunstwerk Eden van Ram Katzir aan de Hogeweg in Zeist

Kunstwerk Eden by Night autumn

Permanent installation for the city of Zeist. Realised with financial support from the Mondriaan Fonds

Bronze
Man 390 x 200 x 450 cm
Dog 300 x 160 x 225 cm

Photo’s by Mel Boas
Lighting design by Shizuka Hariu
Landscape design by Ram Katzir and Eveline de Kock — in Zeist.

1ste Hogewegplantsoen, Zeist, the Netherlands
Op deze foto’s berust auteursrecht.

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: