Santa rent voor goede doelen in Zeist

Zaterdag 22 december om 14.00 gaat het centrum van Zeist rood aanlopen door rennende kerstmannen en vrouwen. De rennende Santa’s lopen 1 of 2x een rondje over de slotlaan. Ren je mee? Pakken tot de start verkrijgbaar bij WinterWonderland op het Emmaplein. Zolang de voorraad strekt.

De kerstmannen in Zeist rennen voor de volgende goede doelen.

Special Heroes Sportdag op 22 juni 2019 bij Schaerweijde

Sporten is belangrijk voor iedereen ook voor mensen met een beperking. Sporten is niet alleen fysiek bezig zijn met je gezondheid; het verbind mensen. Je leert nieuwe mensen kennen en het is vooral hartstikke leuk.

Op de Special Heroes Sportdag zullen ongeveer 20 sportaanbieders hun sportaanbod interactief aanbieden. De clinics zullen een leden wervend karakter hebben om jong en oud met een beperking te laten sporten .

Dit goede doel wordt onderschreven door de gemeente Zeist, Dirk Kuijt Foundation, Special Heroes, Uniek Sporten. De Dirk Kuyt foundation heeft inmiddels financiële en fysieke middelen toegezegd op de eerste versie van ons Special Heroes projectplan.

De draagbare kunstnier van de Nierstichting

Met de draagbare kunstnier krijgen dialysepatiënten meer controle over hun eigen behandeling en dagelijks leven. Een deel van de opbrengst van de Santa Run Zeist zal worden geschonken aan de Nierstichting voor het ontwikkelen van de draagbare kunstnier.

Fun Run voor iedereen

De Santa Run is voor bedrijven, verenigingen en scholen. Verkleed als kerstman of -vrouw leggen de deelnemers een parcours af door het centrum van Zeist onder andere over de slotlaan.

Aanmelding kan nu al: zeist.rotarysantarun.nl. De kerstmannentenues worden bij de start uitgereikt Deelname inclusief kerstpak kost voor volwassenen 12,50 euro, voor kinderen 10,- euro. Doneren zonder mee te lopen kan en mag ook.

Hoe roder het centrum, hoe leuker en gezelliger het wordt! Start en Finish zijn bij de IJsbaan van WinterWonderlandZeist op het Emmaplein. Iedere deelnemer krijgt hier een gratis consumptie.

Voor meer informatie voor sponsoren of deelnemers kijk op:

zeist.rotarysantarun.nl.

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: