Search
Close this search box.

Santa rent voor goede doelen in Zeist

SantaRun Zeist rennen voor het goede doel in Zeist.

Zaterdag 22 december om 14.00 gaat het centrum van Zeist rood aanlopen door rennende kerstmannen en vrouwen. De rennende Santa’s lopen 1 of 2x een rondje over de slotlaan. Ren je mee? Pakken tot de start verkrijgbaar bij WinterWonderland op het Emmaplein. Zolang de voorraad strekt.

De kerstmannen in Zeist rennen voor de volgende goede doelen.

Special Heroes Sportdag op 22 juni 2019 bij Schaerweijde

Sporten is belangrijk voor iedereen ook voor mensen met een beperking. Sporten is niet alleen fysiek bezig zijn met je gezondheid; het verbind mensen. Je leert nieuwe mensen kennen en het is vooral hartstikke leuk.

Op de Special Heroes Sportdag zullen ongeveer 20 sportaanbieders hun sportaanbod interactief aanbieden. De clinics zullen een leden wervend karakter hebben om jong en oud met een beperking te laten sporten .

Dit goede doel wordt onderschreven door de gemeente Zeist, Dirk Kuijt Foundation, Special Heroes, Uniek Sporten. De Dirk Kuyt foundation heeft inmiddels financiële en fysieke middelen toegezegd op de eerste versie van ons Special Heroes projectplan.

De draagbare kunstnier van de Nierstichting

Met de draagbare kunstnier krijgen dialysepatiënten meer controle over hun eigen behandeling en dagelijks leven. Een deel van de opbrengst van de Santa Run Zeist zal worden geschonken aan de Nierstichting voor het ontwikkelen van de draagbare kunstnier.

Fun Run voor iedereen

De Santa Run is voor bedrijven, verenigingen en scholen. Verkleed als kerstman of -vrouw leggen de deelnemers een parcours af door het centrum van Zeist onder andere over de slotlaan.

Aanmelding kan nu al: zeist.rotarysantarun.nl. De kerstmannentenues worden bij de start uitgereikt Deelname inclusief kerstpak kost voor volwassenen 12,50 euro, voor kinderen 10,- euro. Doneren zonder mee te lopen kan en mag ook.

Hoe roder het centrum, hoe leuker en gezelliger het wordt! Start en Finish zijn bij de IJsbaan van WinterWonderlandZeist op het Emmaplein. Iedere deelnemer krijgt hier een gratis consumptie.

Voor meer informatie voor sponsoren of deelnemers kijk op:

zeist.rotarysantarun.nl.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More