Kerstmannen rennen over de Slotlaan voor de Special Heroes Sportdag

Op zaterdag 22 december liepen de rode kerstmannen de Rotary Santa Run over de Slotlaan voor goede doelen in Zeist. De Santa’s startte en finishte bij de Ijsbaan van WinterWonderland op het Emmaplein.

Santarun laat kerstmannen rennen door het centrum van Zeist

Santarun laat kerstmannen rennen door het centrum van Zeist

De opbrengst van de Santa Run gaat naar :

De Special Heroes Sportdag op 22 juni 2019 bij Schaerweijde .

Op de Special Heroes Sportdag zullen ongeveer twintig sportclubs en verenigingen uit de regio clinics geven, om jong en oud met een beperking blijvend aan het sporten te krijgen. De sportdag wordt ondersteund door de Dirk Kuijt Foundation, Special Heroes en de gemeente Zeist.

De draagbare kunstnier van de Nierstichting

Met de draagbare kunstnier krijgen dialysepatiënten meer controle over hun eigen behandeling en  dagelijks leven. Een deel van de opbrengst van de Santa Run Zeist zal worden geschonken aan de Nierstichting voor het ontwikkelen van de draagbare kunstnier.

Foto’s van de Fun Run zijn te zien op de facebook pagina en de  website van Zeist.RotarySantaRun.nl 

In december 2019 zal de volgende Rotary SantaRun plaatsvinden. De SantaRun commissie zal zich nog inzetten om de organisatie van de Special Heroes Sportdag op Schaerweijde tot een succes te maken.

Santarun laat kerstmannen rennen door het centrum van Zeist

Santarun laat kerstmannen rennen door het centrum van Zeist

Santarun laat kerstmannen rennen door het centrum van Zeist

Santarun laat kerstmannen rennen door het centrum van Zeist

Santarun laat kerstmannen rennen door het centrum van Zeist

Santarun laat kerstmannen rennen door het centrum van Zeist

Santarun laat kerstmannen rennen door het centrum van Zeist

Santarun laat kerstmannen rennen door het centrum van Zeist

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: