Search
Close this search box.

Gezellige verkeerschaos in Zeist door Verlichte Truckparade

De Verlichte Truckparade vond gisteravond voor de tweede keer plaats in Zeist. Hier en daar zorgde dat voor wat kopzorgen bij de handhavers. Wel heerste er een relaxed kerstsfeertje.

Santa op de Slotlaan

Verschillende winkels hadden hun openingstijden verlengd zodat de kerstshoppers aan hun trekken kwamen. De Zeister horeca was dit jaar een stuk beter voorbereid dan tijdens de eerste editie. Verschillende terrassen bleven tot ruim na het vertrek van de laatste truck uit het centrum goed gevuld.

Niet alleen in het centrum brachten de uitgedoste trucks veel volk op de been. Langs de gehele route, die onder andere langs de brandweerkazerne, Vollenhove, Zeist West en Griffenstein ging, waren de bewoners van Zeist hun huizen uitgekomen om de met lampjes uitgedoste vrachtwagens te bekijken en toe te zwaaien.

Verlichte Trucks komen de Slotlaan op
Tunnelweg bij de Klinker
Pandabeer
Eerste omgang langs de Weeshuislaan
Rotonde bij Vollenhove
De brandweer ontving de trucks met loeiende sirenes en zwaailichten.
Rondje Zeist begon bij he busstation
Schaerweijdelaan
Santa passeert Stan & Co op de Steijnlaan

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More