Search
Close this search box.

Gezellige verkeerschaos in Zeist door Verlichte Truckparade

De Verlichte Truckparade vond gisteravond voor de tweede keer plaats in Zeist. Hier en daar zorgde dat voor wat kopzorgen bij de handhavers. Wel heerste er een relaxed kerstsfeertje.

Santa op de Slotlaan

Verschillende winkels hadden hun openingstijden verlengd zodat de kerstshoppers aan hun trekken kwamen. De Zeister horeca was dit jaar een stuk beter voorbereid dan tijdens de eerste editie. Verschillende terrassen bleven tot ruim na het vertrek van de laatste truck uit het centrum goed gevuld.

Niet alleen in het centrum brachten de uitgedoste trucks veel volk op de been. Langs de gehele route, die onder andere langs de brandweerkazerne, Vollenhove, Zeist West en Griffenstein ging, waren de bewoners van Zeist hun huizen uitgekomen om de met lampjes uitgedoste vrachtwagens te bekijken en toe te zwaaien.

Verlichte Trucks komen de Slotlaan op
Tunnelweg bij de Klinker
Pandabeer
Eerste omgang langs de Weeshuislaan
Rotonde bij Vollenhove
De brandweer ontving de trucks met loeiende sirenes en zwaailichten.
Rondje Zeist begon bij he busstation
Schaerweijdelaan
Santa passeert Stan & Co op de Steijnlaan

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More