Search
Close this search box.

Button Bash Zeist 2019

Op zaterdag 16 februari deden een kleine 150 gamers mee aan de Button Bash op KSG De Breul. De Button Bash Zeist is één van de grootste gaming-evenementen en LAN-parties in de regio. Naast 120 leerlingen van de Breul, voornamelijk jongens, deden  ook 30 gamers van andere scholen mee uit de regio. Een van de gamers was zelfs helemaal uit Meppel gekomen met zijn vader om mee te spelen in een van de eSports competities.

Tijdens de Button Bash in de Sporthal van KSG De Breul in Zeist konden gamers van 12 jaar en ouder zich 14 uur uitleven met verschillende eSports
Tijdens de Button Bash in de Sporthal van KSG De Breul in Zeist konden gamers van 12 jaar en. ouder zich 14 uur uitleven met verschillende eSports

Tijdens de Button Bash in de Sporthal van KSG De Breul in Zeist konden gamers van 12 jaar en. ouder zich 14 uur uitleven met verschillende eSports

Button Bash is ontstaan uit

een kleinschalige LAN-party die in 2006 is opgezet door de systeembeheerders van KSG De Breul in Zeist. Tegenwoordig zijn de gamers niet meer de ‘nerds’ van vroeger. Het zijn jongeren die het normaal gesproken druk hebben met sport, een baantje en vrienden. De Button Bash is één dag, 14 uur lang: gamen, gezelligheid, competities, muziek en toffe game-ervaringen!

Tijdens de Button Bash in de Sporthal van KSG De Breul in Zeist konden gamers van 12 jaar en. ouder zich 14 uur uitleven met verschillende eSports

LAN-party,

De drie basiselementen van het evenement zijn: de LAN-party, competities (eSports) en een eXPerience zone. Alle deelnemers nemen hun eigen console en/of computer mee en alles wat daarbij hoort. De organisatie zorgt dat iedereen kan gamen en voor een goede sfeer.

Aan de Nintendo Super Smash Bros Ultimate competitie namen ook 2 professionele eSporters deel, voor wie de Button Bash een mooie gelegenheid was om te trainen.

Tijdens de Button Bash in de Sporthal van KSG De Breul in Zeist konden gamers van 12 jaar en. ouder zich 14 uur uitleven met verschillende eSports
Tijdens de Button Bash in de Sporthal van KSG De Breul in Zeist konden gamers van 12 jaar en. ouder zich 14 uur uitleven met verschillende eSports

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More