Search
Close this search box.

Drumfanare Johathan Never Sleeps (video)

Drumfanfare Jonathan houdt een muziekmarathon van 24 uur. Tot zaterdag middag 12 oktober 18 uur spelen zij alle muziekstukken uit hun repertoire dat zij in de afgelopen 65 jaar hebben opgebouwd. Deze marathon wordt gehouden ter gelegenheid van het 65 jarig bestaan van deze Zeister Muziekvereniging. Burgemeester Koos Janssen gaf het startschot voor de marathon en deed als eerste een donatie voor het goede doel.

 

Drumfanfare Jonathan houdt een muziekmarathon van 24 uur

Iedereen is uitgenodigd om te komen kijken en mee te spelen in de repetitieruimte aan de Montaubanstraat 84. Je mag meespelen of dirigeren als je doneert voor het goede doel. De opbrengst van de marathon komt ten goede aan muziekinstrumenten voor Bartiméus! De muziek marathon is mogelijk gemaakt door Hoogvliet supermarkt aan de Antonlaan. Zij sponsorde alles wat nodig is om de musici te voorzien van de hoog nodige versnaperingen. Wethouder Fluitman kwam om 23uur even polshoogte nemen bij het spelen. Hij zal morgen om 18:00 de laatste gong luiden en het verlopige sponsor bedrag bekend maken.

Drumfanfare Jonathan houdt een muziekmarathon van 24 uur
Drumfanfare Jonathan houdt een muziekmarathon van 24 uur
Drumfanfare Jonathan houdt een muziekmarathon van 24 uur

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More