Search
Close this search box.

‘Studio Daan’ trapt af met Hans van Breukelen

Tijdens het 2de Seizoen van studio Daan ontvangt Daan Warnas o.a. oud-voetballer Hans van Breukelen, topsportster Joska Le Conté, schrijfster Marion Bloem, goochelaar Hans Kazàn
Daan Warnas met Joska Le Conté in de Studio van Tangram
Daan Warnas met Hans van Breukelen in Den Dolder

Zeist – Vanaf zaterdag 20 maart zendt Slotstad RTV een nieuw seizoen van de talkshow ‘Studio Daan’ uit. Presentator Daan Warnas ontvangt als eerste keeper Hans van Breukelen, die voor het eerst openhartig is over de tegenslagen in zijn leven.

De komende zes weken ontvangt Daan oud-voetballer Hans van Breukelen, topsportster Joska Le Conté, makelaar Antoon Verkaik, schrijfster Marion Bloem, goochelaar Hans Kazàn en cabaretier Vincent Bijlo.

De gesprekken, met deze BN’ers uit Zeist en Bunnik, gaan over ieders carrière, maar ook over persoonlijke onderwerpen. “Na een heel leuk eerste seizoen, hebben we er nu voor gekozen om met één persoon per aflevering volledig de diepte in te gaan. De gasten zijn stuk voor stuk zo interessant, dat we hun verhalen de tijd willen geven”, aldus Warnas.

Inspirerend
Het seizoen wordt (letterlijk) afgetrapt door legendarisch doelman Hans van Breukelen. “Zijn leven kent grote hoogtepunten, maar ook diepe dalen.” Zo vertelt Van Breukelen uitgebreid over zijn vroegtijdige vertrek bij de KNVB en het overlijden van zijn vrouw Karen. Daan: “Hans heeft op mij een diepe indruk achtergelaten. Echt een heel inspirerend verhaal!”

Daan
Presentator Daan Warnas (22) heeft zich door de corona-crisis niet uit het veld laten slaan. Middenin de pandemie, de zomer van 2020 rondde hij zijn studie Culturele en Maatschappelijke Vorming aan de Hogeschool Utrecht af.
Zelf nam hij het initiatief om zich als vrijwilliger te melden bij Slotstad RTV in Zeist voor het doen van presentatiewerk. Door de lockdown was er behoefte ontstaan aan mensen, die online evenementen en programma’s kunnen presenteren. Zo presenteerde hij de Nieuwjaarsshow van de gemeente Zeist met burgemeester Koos Janssen. De ‘corona-vervanger’ van de nieuwjaarsreceptie.  Als presentator weet hij mensen goed in de spotlight te zetten en ze hun verhaal te laten vertellen. Zijn open, authentieke stijl en enthousiasme zijn niet onopgemerkt gebleven. Daan blijft ook in 2021 mooie programma’s maken voor de omroep.

Eerste aflevering

De eerste aflevering van ‘Studio Daan’ wordt uitgezonden op zaterdag 20 maart om 11.00 uur, op televisie en op het YouTube-kanaal van Slotstad RTV. De komende zes weken zie je elke week een nieuwe aflevering, die de hele week wordt herhaald. Slotstad RTV is te ontvangen op kanaal 40 (Ziggo), kanaal 1467 (KPN) of op kanaal 848 (T-Mobile). Ook kun je ‘Studio Daan’ bekijken op het YouTube-kanaal van Slotstad.

Daan Warnas presentator SlotStad RTVDelen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More