Search
Close this search box.

De End Polio Now tulpen staan in volle bloei bij het busstation.

Op 25 oktober 2021 vierden wij in Zeist End Polio Now dag. De Rotaryclub Op Seyst kocht 2500 tulpenbollen. De leden van Op Seyst pootte de 2500 tulpenbollen in de tekst END POLIO NOW in de grond bij het busstation. Nu in april 2022 kunnen we nog enkele dagen genieten van het kleurrijke resullaat. Als je tenminste met een drone op het bloemenbed kan neerkijken.

Meer weten over de campagne End Polio Now van de Rotary.

“We zijn er bijna! Bijna, want ondanks het feit dat polio nagenoeg de wereld uit is, is het van groot belang nog een paar jaar door te gaan met vaccineren. De ziekte mag immers niet weer de kop opsteken. Deze eindfase is dus bepalend voor het succes van onze jarenlange inspanningen. Rotary Nederland gaat daarom door met de End Polio Now tulpenbollenactie. Iedereen kan bollen hier bestellen.
Neem voor meer info contact op met: Albertine Perre, Polio-ambassadeur D1570. E-mail: ajmperre@gmail.com .

De 25 oktober is End Polio Now dag. De Rotaryclubs Zeist en Op Seyst plantten 2500 tulpenbollen

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More