Search
Close this search box.

De End Polio Now tulpen staan in volle bloei bij het busstation.

Op 25 oktober 2021 vierden wij in Zeist End Polio Now dag. De Rotaryclub Op Seyst kocht 2500 tulpenbollen. De leden van Op Seyst pootte de 2500 tulpenbollen in de tekst END POLIO NOW in de grond bij het busstation. Nu in april 2022 kunnen we nog enkele dagen genieten van het kleurrijke resullaat. Als je tenminste met een drone op het bloemenbed kan neerkijken.

Meer weten over de campagne End Polio Now van de Rotary.

“We zijn er bijna! Bijna, want ondanks het feit dat polio nagenoeg de wereld uit is, is het van groot belang nog een paar jaar door te gaan met vaccineren. De ziekte mag immers niet weer de kop opsteken. Deze eindfase is dus bepalend voor het succes van onze jarenlange inspanningen. Rotary Nederland gaat daarom door met de End Polio Now tulpenbollenactie. Iedereen kan bollen hier bestellen.
Neem voor meer info contact op met: Albertine Perre, Polio-ambassadeur D1570. E-mail: ajmperre@gmail.com .

De 25 oktober is End Polio Now dag. De Rotaryclubs Zeist en Op Seyst plantten 2500 tulpenbollen

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More