Lentefestival 2022 op Slot Zeist

Alle delen van Slot Zeist in gebruik tijdens Lente festival Drone impressie van het Lentefestival 24 april 2022 op Slot Zeist / De Grote Artiestenpresentatie Stef Arntz Artiesten en Evenementen / Streetwise BV.

Het impresariaat Stef Arntz Artiesten en Evenementen / Streetwise BV. organiseerde afgelopen zondag een Grote Artiestenpresentatie voor zijn klanten en relaties. Ook voor gewone stervelingen uit Zeist waren er kaartjes beschikbaar tegen betaling van €1,–. Die middag waren er verschrikkelijk veel acts te zien op het voorplein, de Slottuin en het Slottuin theater.

Stef Arntz heeft al een aantal keren eerder Slot Zeist gebruikt als decor van zijn jaarlijkse artiesten presentatie. Het is inmiddels de vijfde editie van het Lentefestival. De artiesten kwamen uit het hele land. Onze eigen Franklin Foods was wel aanwezig voor een echt Zeister frietje.

Alle lokaties op het Slot Zeist in gebruik voor het Lentefeest 2022
Alle lokaties op het Slot Zeist in gebruik voor het Lentefeest 2022

Voor Jou Uitgezocht