Search
Close this search box.

Knallend waaide Zeist 2023 binnen (video)

Het nieuwe jaar werd door veel Zeistenaren ingeluid met veel siervuurwerk. Als vanouds gingen de pijlen de hoogte in. Hierdoor werden de Pedagogenbuurt en de Componistenwijk op een bijzondere wijze aangelicht. Niet alleen het vuurwerk maar ook de drone waarmee deze beelden gemaakt zijn, hadden duidelijk last van de wind. De stralen en vuurballen waaide alle kanten op. Drone beelden geven een bijzonder perspectief op de jaarwisseling.

ZeistinBeeld wenst iedereen in Zeist en daarbuiten een voorspoedig, gezond en veilig 2023 toe!

De pedagogenbuurt in Zeist knallend met vuurwerk 2023 in
Vollenhove Zeist knallend met vuurwerk 2023 in
De wind speelde een rol bij het afsteken van siervuurwerk.
Vollenhove Zeist knallend met vuurwerk 2023 in

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More