Search
Close this search box.

Knallend waaide Zeist 2023 binnen (video)

Het nieuwe jaar werd door veel Zeistenaren ingeluid met veel siervuurwerk. Als vanouds gingen de pijlen de hoogte in. Hierdoor werden de Pedagogenbuurt en de Componistenwijk op een bijzondere wijze aangelicht. Niet alleen het vuurwerk maar ook de drone waarmee deze beelden gemaakt zijn, hadden duidelijk last van de wind. De stralen en vuurballen waaide alle kanten op. Drone beelden geven een bijzonder perspectief op de jaarwisseling.

ZeistinBeeld wenst iedereen in Zeist en daarbuiten een voorspoedig, gezond en veilig 2023 toe!

De pedagogenbuurt in Zeist knallend met vuurwerk 2023 in
Vollenhove Zeist knallend met vuurwerk 2023 in
De wind speelde een rol bij het afsteken van siervuurwerk.
Vollenhove Zeist knallend met vuurwerk 2023 in

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More