Knallend waaide Zeist 2023 binnen (video)

Het nieuwe jaar werd door veel Zeistenaren ingeluid met veel siervuurwerk. Als vanouds gingen de pijlen de hoogte in. Hierdoor werden de Pedagogenbuurt en de Componistenwijk op een bijzondere wijze aangelicht. Niet alleen het vuurwerk maar ook de drone waarmee deze beelden gemaakt zijn, hadden duidelijk last van de wind. De stralen en vuurballen waaide alle kanten op. Drone beelden geven een bijzonder perspectief op de jaarwisseling.

ZeistinBeeld wenst iedereen in Zeist en daarbuiten een voorspoedig, gezond en veilig 2023 toe!

De pedagogenbuurt in Zeist knallend met vuurwerk 2023 in
Vollenhove Zeist knallend met vuurwerk 2023 in
De wind speelde een rol bij het afsteken van siervuurwerk.
Vollenhove Zeist knallend met vuurwerk 2023 in

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: