Raymond van het Groenewoud bij Slot Zeist: Een Van de Zeven

Een avond vol muziek en sfeer met Raymond van het Groenewoud in de tuin van Slot Zeist, vastgelegd in beeld op zeistinbeeld.nl.

Op donderdag 15 augustus gaf de Vlaamse zanger Raymond van het Groenewoud een van de zeven uitverkochte concerten in de tuin van Slot Zeist. Dit concert maakte deel uit van de reeks openluchtconcerten georganiseerd door Poppodium de Peppel, TivoliVredenburg en Slot Zeist. Tot en met zondag 18 augustus treden verschillende artiesten op in deze prachtige locatie.

Raymond van het Groenewoud, bekend van nummers zoals Je Veux De L’Amour, Chachacha en Liefde Voor Muziek, betoverde het publiek in de Slottuin met zijn unieke mix van rock, chanson en filosofische teksten. Hoewel hij bekend staat om zijn vrolijke hits, liet hij tijdens dit optreden ook zijn meer ingetogen kant zien met nummers van zijn nieuwste album Egoïst (2023). Met zijn 76 jaar klinkt zijn muziek misschien iets gedateerd, maar zijn charisma en passie blijven onmiskenbaar.

Raymond van het Groenewoud in Slottuin Zeist

 

Raymond van het Groenewoud geeft TivoliVredenburg Openluchtconcert in Slottuin Zeist i.s.m. De Peppel

De concertreeks op Slot Zeist is een samenwerking tussen Poppodium de Peppel, TivoliVredenburg en Slot Zeist. De tuin, met een zittribune en een prachtig uitzicht op het verlichte slot, biedt een unieke ambiance voor deze optredens. Naast Raymond van het Groenewoud zijn er nog drie concerten gepland, waaronder MY BABY en DeWolff.

Zelfs buiten het terrein kunnen bezoekers meegenieten van de muziek. Vanaf het grasveld aan de andere kant van de slotvijver kun je luisteren naar de artiesten en genieten van het sfeervolle, verlichte Slot Zeist.

Nog te gaan:

     

      • ZA 17 AUG 2024: MY BABY, vanaf 20:15 uur (uitverkocht)

      • ZO 18 AUG 2024: Ochtendconcert Iris Hond, vanaf 10:00 uur (uitverkocht)
      • ZO 18 AUG 2024: DeWolff, vanaf 20:15 uur (uitverkocht)

     

     

    Raymond van het Groenewoud geeft TivoliVredenburg Openluchtconcert in Slottuin Zeist i.s.m. De Peppel

    Raymond van het Groenewoud in Slottuin Zeist

     

    Raymond van het Groenewoud geeft TivoliVredenburg Openluchtconcert in Slottuin Zeist i.s.m. De Peppel

    Delen op socials:

    Facebook
    Twitter
    Pinterest

    Meer Zeist in beeld ...

    De route van The Passion bekend

    Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

    Read More

    Podium van The Passion krijgt vorm.

    Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

    Read More