Kaasboer Enrico op het Vrijheidsplein heeft een 19 kilo grote Emmentaler aangesneden om te vieren dat het kaasfondue seizoen is geopend! Zijn oproepje op Facebook had meteen succes. Niet alleen OogOpZeist.nl kwam op zijn bericht af. Ook vaste klant Paul ging met een ruime zak gemalen kaas en een fles droge witte wijn op pad. Een paar jaar geleden heeft Kaasboer Enrico een youtube video opgenomen met zijn Kaasfondue recept.
Kaasboer Enrico
Vrijheidsplein 50 – 52
3705 PS Zeist
Telefoon: 030-6992298
Openingstijden:
Maandag – Gesloten
Dinsdag – 8:30 / 18:00
Woensdag – 8:30 / 18:00
Donderdag – 8:30 / 18:00
Vrijdag – 8:30 / 18:00
Zaterdag – 8:30 / 17:00
Zondag – Gesloten
Sociale Netwerken:
Facebook: Enrico De Kaasboer
Twitter: @EnricoKaasboer