Search
Close this search box.

Buikdansfeest brengt Zeister buiken in beweging.

Zaterdagavond organiseerde de Zeister Buikdanseres Hadyr met haar buikdans vriendinnen haar lente versie van dit damesfeest in het Torenlaantheater.  De 2014 versie had een speciaal rood tintje. Na een aantal optredens  ging iedereen lekker los. De dames hadden plezier tot in de kleine uurtjes.  Extra foto’s zijn hier te zien.

Meer weten over buikdansen op buikdansfeest

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More