Search
Close this search box.

Marathon van Rotterdam

Gisteren was jullie fotograaf niet in Zeist. Vandaag dus geen oog Op Zeist maar Oog op de Marathon van Rotterdam. Ik was daar voor een organisatie www.marathon-photos.com om voor de organisatie alle deelnemers op de foto te zetten.  Ik doe dit samen met 20 andere fotografen. Samen hebben wij ruim 350.000 foto’s gemaakt, die binnen 24 uur na het evenement online staan om te kunnen nabestellen.

Ik heb mijn uiterste best gedaan om Zeistenaren te spotten, die ongetwijfeld hebben meegelopen. Zij zullen zichzelf moeten zoeken op www.marathon-photos.com.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More