Search
Close this search box.

Mensen van Zeist: Ondanks de regen toch een wandelingetje maken

Mijnheer van Barneveld woont sinds januari van de dit jaar in het Binnenhof aan de van Oldenbarneveltlaan. Vorig jaar brak hij zijn heup en sindsdien kon hij niet meer in zijn eigen woning blijven.  Daarom is hij verhuisd naar de seniorenflat op de Oldenbarneveltlaan. Zijn revalidatie heeft er helaas niet voor kunnen zorgen dat hij weer net zo kwiek is als voor zijn val.

Dit weerhoud hem er echter niet van om iedere dag een ommetje te maken. Anders wordt je zo stijf zegt hij. Gelukkig heeft de gemeente Zeist er nog een hindernisbaan van gemaakt.

Mijnheer van Barneveld maakt iedere dag een ommetje
Mijnheer van Barneveld maakt iedere dag een ommetje

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More