Search
Close this search box.

Het Oranje gevoel van: Ruud – D.J. v. Nieuwenhuizenweg Austerlitz

Ruud helpt graag mensen. Dit doet hij als chauffeur van gehandicapte kinderen.  Een job waar hij zich helemaal in thuis voelt. Zijn oranjegevoel deelt hij ook graag met anderen. Toen ik hem trof was hij niet alleen zijn eigen huis aan het versieren.

 

Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More