Search
Close this search box.

Heilige koe scheurt langs bronzen ree in Austerlitz

Op de oude Postweg in Austerlitz staat een beeld van Nicolaas Dings. Op een vrije middag in de lente is het daar meestal erg vredig.  Afgelopen week scheurde er echter regelmatig exotische cabriolets langs, die deelname aan een rally. Waardoor de rust van de bronzen ree even werd verstoord.

Oog op Zeist

Heilige koe - bronzen kalf - Oog op Zeist
Heilige koe – bronzen kalf – Oog op Zeist
Heilige koe - bronzen kalf - Oog op Zeist
Heilige koe – bronzen kalf – Oog op Zeist

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More