Search
Close this search box.

Oogje Op: Stringpower

In de rubriek oogje op introduceren wij bekende en onbekende Zeistenaren. Stringpower ging mij niet te lijf omdat ik een foto van hem wilde maken. Stringpower is een artistennaam. Hij was aan het trainen voor een van zijn performances. Hij treedt in verschillende rollende op in re- enactment festivals en Cos-play events.

Oog op Zeist Oog op Zeist

Stringpower Entertainer  aan het jongleren - Oog op Zeist
Stringpower Entertainer aan het jongleren – Oog op Zeist
Stringpower Entertainer  aan het jongleren - Oog op Zeist
Stringpower Entertainer aan het jongleren – Oog op Zeist
Stringpower Entertainer met Koffer - Oog op Zeist
Stringpower Entertainer jongleren met ballen – Oog op Zeist
Stringpower Entertainer  - Oog op Zeist
Stringpower Entertainer – Oog op Zeist
Stringpower Entertainer met Koffer - Oog op Zeist
Stringpower Entertainer met Koffer – Oog op Zeist

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More